1. HABERLER

  2. KONYA

  3. MİLLETİN PARTİSİ 17 YAŞINDA
MİLLETİN PARTİSİ 17 YAŞINDA

MİLLETİN PARTİSİ 17 YAŞINDA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak kadroların 17 yıldır maruz kaldığı bütün engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattığını belirtti.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak kadroların 17 yıldır maruz kaldığı bütün engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşattığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı. İktidarları döneminde ülkenin edindiği kazanımlara dikkat çeken Sorgun 

 “ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 de Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadrolar, 17 yıldır maruz kaldığı  bütün engellemelere rağmen, ülkemize  büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. dedi

Ahmet Sorgun açıklamasında şunları kaydetti: 

Ak Kadrolar  iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde  icraatlara imza atmıştır.

Gece demeden, gündüz demeden, inançla, kararlılıkla, aşkla çalışan, Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması, daha müreffeh bir hale gelmesi için gayret gösteren AK Parti , Türkiye’yi 2023,2053 ve 2071 hedeflerine adım adım götürmektedir.

Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür.

Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır.

MİLLETİN ÜZERİNDEKİ VESAYETLER KALKTI

Yapılan tüm reformlar, atılan dev adımlar,Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir .

Ak Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozmuş milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayetleri kaldırmıştır. Devleti toplumdan ayıran siyasi anlayışı tarihe gömen partimiz, “Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın” anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girmiş yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar  olmuştur.

Önümüzdeki süreçte de milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için AK Parti olarak  Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha çok çalışacağız. Teşkilat olarak, Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için  ilk gün kü aşkla gece gündüz demeden çalışmalarımıza  devam edeceğiz.

TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYORLAR

Bugün 17. Yaşını kutlayan Ak Parti’nin 16 yılı yılı iktidarla geçmiştir. 16 Yıllık süre içerisinde Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler Ak Parti ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan üzerinden ülkemize saldırmışlardır. PKK ile DAEŞle saldırılarında başarılı olamayanlar, içimizdeki hainlerle  saldırılarınısürdürdüler. 

Gezi olayları, 17-25 aralık ve nihayetinde 15 Temmuz hain  işgal girişiminde bulundular. Ancak önce Allah’ın yardımı, sonra liderimizin dik duruşu ve milletimizin cesaret ve ferasetiyle  hainlere ve onların ağababalarına geçit vermedi. Tarihin en hain işgal girişimini milletimiz  asrın zaferine çevirdi. Saldırılar bugünlerde başka bir boyutla deva ediyor. 

ELLERİNDEKİ SON KOZU KULLANDILAR

Terörle,  ihanetle başaramadıklarını ekonomimize saldırarak  başarmak istiyorlar. Bir papazı bahane ederek ellerindeki son kozu da kullandılar. Kur üzerinden ekonomimize saldırarak Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar. Ancak başaramayacaklar. Önümüzde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ardında milletimiz dimdik duruyoruz ve duracağız. Türkiye bunu da atlatacak ve hedeflerine daha sağlam adımlarla gidecektir.Mega yatırımlarla 2023 hedefine adım adım yürüyen Türkiye’yi bu yoldan alı koyamayacaklar. 

 

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ

18 Ağustos Cumartesi günü 6. Olağan Kongremizi yapacağız. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından büyük bir katılımla muhteşem bir kongre yapacağız Allah’ın izniyle.

Bizde kongreler  koltuk kapma savaşı değil,   bir nöbet değişimi, bayrak değişimidir. Her kongrede olduğu gibi  Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz büyük kongredende yenilerek ve güçlenerek çıkacağız.Ak kadrolar Türkiye’yi yeni ufuklara  yeni hedeflere taşımaya devam edecektir.

Ak Parti bu milletin özü ve milletin partisidir. Kongremizin şimdiden partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Partimize, milletimize hizmet yolunda daha nice 17 yıllar diliyor, bizimle yol yürüyen teşkilat mensuplarımıza ve bugüne kadar bizi hiç yalnız bırakmayan milletimize teşekkür ediyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.