1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Milletvekili Etyemez: Milletimiz Yıkanları Değil, Yapanları Tercih Ediyor
Milletvekili Etyemez: Milletimiz Yıkanları Değil, Yapanları Tercih Ediyor

Milletvekili Etyemez: Milletimiz Yıkanları Değil, Yapanları Tercih Ediyor

Halil Etyemez, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri çalışmasını kaplıca şehri Ilgın ve Argıthanı Mahallesi’nde sürdürdü

A+A-

Kaplıca şehri Ilgın ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimiz açık ara seçimleri kazanacaktır. Çünkü milletimiz yıkanları değil, yapanları tercih ediyor. Vatandaşlarımız, ‘Kanal İstanbul’u yaptıracağız, külliyeyi yıktırmayacağız, 3’üncü havalimanını yakında hizmete açacağız, yerli otomobile bineceğiz, TRT’yi sattırmayacağız, TİKA’yı güçlendireceğiz’ diyorlar” dedi.

img_9973.jpg

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Etyemez, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri çalışmasını kaplıca şehri Ilgın ve Argıthanı Mahallesi’nde sürdürdü.Esnafları tek tek dolaşan Milletvekili Halil Etyemez, hayırlı ve bol kazançlar dileklerini iletti. Vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Etyemez’e Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Selim Özkan ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AK PARTİ VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNE KAZINMIŞ DURUMDA

Yaptıkları ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Halil Etyemez, Ilgınlı vatandaşların‘Durmak yok, yola devam’ diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti’yi desteklediğini söyledi. Etyemez, “Kurulduğumuz ve iktidara geldiğimiz günden itibaren, yani 16 yıldır AK Partimizin yaptığı çalışmalar ortadadır. Dev projelere imza atan, istihdamda rekorlar kıran, ekonomiyi rayına sokan, savunma sanayisinde millileşen, terörle kesintisiz mücadele eden, yerli otomobilde önemli seviyeye gelen, sağlık alanında ülkemize çağ atlatan, ulaşım alanında yolları bölüp gönülleri birleştiren, tarımsal üretim hasılasında Avrupa birincisi olan, tüm illerimizi doğal gazla buluşturan, gencinden emeklisine kadar herkesi kucaklayan ve destekleyen parti AK Parti’dir. Vatandaşlarımız bunların hepsini biliyor ve görüyor. AK Parti vatandaşlarımızın gönlüne kazınmış durumdadır. Gittiğimiz her yerdeki vatandaşlarımız ve esnaflarımız ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ diyor. Gönlünde bizlere yer açan ve bizi destekleyen tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

MİLLETİMİZ YIKANLARI DEĞİL, YAPANLARI TERCİH EDİYOR

16 yıldır girdikleri tüm seçimleri kazandıklarını hatırlatan Etyemez, 24 Haziran seçimlerini de kazanacaklarının altını çizdi. Etyemez, “24 Haziran seçimlerinde bir tarafta yaptığı çalışmalarla yetinmeyip 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyan, yapmaya ve üretmeye devam eden AK Parti ve Cumhur İttifakı, diğer tarafta ise yapılanları engellemeyi, bozmayı ve yıkmayı vaat edenler var. Milletimiz yıkanları değil, yapanları tercih ediyor. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız,‘Kanal İstanbul’u yaptıracağız, külliyeyi yıktırmayacağız,3’üncü havalimanını yakında hizmete açacağız, yerli otomobile bineceğiz, TRT’yi sattırmayacağız, TİKA’yı güçlendireceğiz’ diyorlar.Bunun için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vemilletvekili seçimlerinde AK Partimiz açık ara kazanacaktır. 16 yıldır olduğu gibi, 24 Haziran seçimlerinde de milletimizin ferasetine güvenimiz tamdır.” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.