1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Milletvekili Halil Etyemez: Artık Geriye Dönemeyiz
Milletvekili Halil Etyemez: Artık Geriye Dönemeyiz

Milletvekili Halil Etyemez: Artık Geriye Dönemeyiz

Konya’nın Ereğli ilçesinde seçim çalışmalarına katılan AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Etyemez, “Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için birçok yeni düzenlemeyi hayata geçirdik.

A+A-

Konya’nın Ereğli ilçesinde seçim çalışmalarına katılan AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Etyemez, “Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için birçok yeni düzenlemeyi hayata geçirdik. Tohumlarını ektiğimiz yeni dönemde de hasadını alacağımız projelerimiz var.  Artık geriye bakamayız, geriye dönemeyiz. Birlik, bolluk, bereket için şimdi Türkiye vakti demek için çok nedenimiz var” dedi.

img_7580.jpg

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Etyemez, Konya’nın Ereğli ilçesinde 24 Haziran seçimleri çalışmasına katıldı. Seçim çalışması, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı önündeki program ve dua ile başladı. Milletvekili Halil Etyemez’in yanı sıra programa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen, ilçe yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülke olarak son 16 yılda önemli mesafe alındığını belirten Milletvekili Etyemez, milli gelirin 3 buçuk, ihracatın 5 kat arttığını ifade etti. Sağlık reformuyla dünyaya örnek olduklarını kaydeden Halil Etyemez, bir milyon 617 bin istihdam sağlayarak Avrupa rekoru kırdıklarını söyledi.

img_7581.jpg

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için birçok yeni düzenlemeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Etyemez, “12 milyon emekliye iki bayramda biner TL ikramiye veriyoruz. Yaşlılık aylığını 266 TL’den 500 TL’ye çıkardık. Yeni işyeri açacak gençlerden bir yıl boyunca Bağ-Kurprimi almıyoruz. Vergi mükellefi olan emeklilerimizden alınan sosyal güvenlik destek primi uygulamasına son verdik. Öğrenci affıyla teröre bulaşmamış binlerce gencimizin tekrar eğitim hayatlarına dönmelerine imkan sağladık. İmar barışı ile 13 milyon yapıyı ilgilendiren bir düzenlemeyi hayata geçirdik. Seçim beyannamemizde de bir buçuk milyon öğretmen, polis, hemşire ve din görevlisini kapsayan bir müjdeyi Sn. Cumhurbaşkanımız açıkladı. Bu bir vaat değildi, bir müjdeydi. Çünkü vatandaşlarımız biliyor ki yaparsa yine AK Parti yapar” dedi.

img_7584.jpg

ARTIK GERİYE DÖNEMEYİZ

Tohumları ekilen, yeni dönemde hasadınınalınacağı  projelerin olduğunu kaydeden Etyemez, “Birlik, bolluk, bereket için şimdi Türkiye vakti demek için çok nedenimiz var.Tanap, Akkuyu Nükleer,Kanal İstanbul, 1915 Çanakkale Köprüsü.Bunların devam etmesi lazım. Vakit Türkiye vakti, vakit Konya vakti. Artık geriye bakamayız, geriye dönemeyiz. “Türkiye’yi küresel bir güç yapacağım” diyen vizyona ihtiyacımız var bizim. Bu vizyon beraberinde zorluklarıda getiriyor elbette. Güçlenen Türkiye’ye çelme takmak için her yol deneniyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası, 15 Temmuz hain darbe girişimi ülkemizin şahlanışını engelleme girişimleriydi. Şimdi de döviz spekülasyonu ile yeni bir operasyon çekmeye çalışıyorlar. Milletimizin desteğiyle bu engelleri de aşacağımızdan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

img_7599.jpg

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili Halil Etyemez ve beraberindeki heyet, ilçe merkezindeki esnafları gezerek sorun ve talepleri dinledi. Etyemez, daha sonra ise Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen sandık kurulu görevlilerinin eğitim programına katıldı.

img_7614.jpgimg_7617.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.