1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Minibüsçülerden Erdal’a Destek
Minibüsçülerden Erdal’a Destek

Minibüsçülerden Erdal’a Destek

Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal S.S. 29 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ve kooperatif üyeleriniz ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Minibüsçü esnafını ziyaret eden Erdal, “Ulaşım şehrimizin en önemli başlığı ve Ereğli'mizin yükünü çeken ulaşımını sağlayan sistemin en önemli parçalarından biri de minibüsçülerdir. Bugün teşkilat mensubu arkadaşlarımızla Minibüsçüler Kooperatifi'ni ziyaret ediyoruz. Ereğli'mizin ulaşım ve trafik sorununu biliyoruz. Sağlıklı ve kaliteli bir trafik akışı için sizlerle ortak çalışma ortamı sağlayacak ve bu konuların çözümünü birlikte gerçekleştireceğiz. Ayrıca park sorunu konusundaki sorunları da yapacağımız katlı otoparklarla gidereceğiz. Verdiğiniz desteklere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, geniş bir coğrafyaya dağılan şehrin en iyi gözlemcisinin minibüsçü esnafı olduğunu dile getirerek, “Sizler bu şehrin her noktasına gidiyorsunuz. Şehri daha yakından tanıyorsunuz. Sorunları kooperatif Başkanına iletip bize ulaşmasına vesile oluyorsunuz. Ayrıca hemşehrilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayan kişilersiniz. Bugün sizlerle gönüllerimizi ve gücümüzü birleştirdik. Sizlere sıcak ve samimi karşılamalarınız, destekleriniz için teşekkür ediyorum. Bu şehre sizlerle daha güzel hizmetler üreteceğiz” diye konuştu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise 31 Mart’a sayılı günler kala çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtip Cumhur İttifak Adayı Adem Erdal’a destek istedi.

Kooperatif Başkanı Adnan Kümüş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Başkan Adayı Adem Erdal’a başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.