1. HABERLER

  2. Motodrag Türkiye Şampiyonu, Pistte Evlenme Teklifi Etti

Motodrag Türkiye Şampiyonu, Pistte Evlenme Teklifi Etti

Konya'da yapılan 6.ayak Türkiye Motodrag Şampiyonası'nda 600 CC klasmanında Türkiye şampiyonu olan Ziyattin Göktepe, sevgilisine pistte evlilik teklif etti.Konya'da...

A+A-

Konya'da yapılan 6.ayak Türkiye Motodrag Şampiyonası'nda 600 CC klasmanında Türkiye şampiyonu olan Ziyattin Göktepe, sevgilisine pistte evlilik teklif etti.

Konya'da yapılan 6. ayak Türkiye Motodrag Şampiyonası'nda 600 CC klasmanında Türkiye şampiyonu olan Ziyattin Göktepe, sevgilisine pistte evlilik teklif etti. Sevgilisinin evlilik teklifini kabul etmesinin ardından nişanlanan çift, pistte dans edip oynadı.Konya'da Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın 6. ayak yarışı, çok sayıda sporcunun katılımıyla 8 ayrı klasmanda yapıldı. Yarışmaya bir çok ilden sporcu ve kulüp katıldı. 600 CC'lik klasmanda yarışan ve Kuşadasında katılan 33 yaşındaki Ziyattin Göktepe alanında Türkiye 1'incisi oldu. Türkiye 1'inciliğini kutlayan Göktepe, pistte motoruyla şov yaptıktan sonra sevgilisi Sezen Ercan'a evlenme teklifinde bulundu. Ercan'ın evlenme teklifini kabul etmesiyle çifte nişan yüzükleri takıldı. Müzik eşliğinde çift önce dans etti ardından da arkadaşlarıyla oynadı.Göktepe, başarısını sevgilisine hediye ettiğini ve sevgilisinin evet demesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.