1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. MUHTARLARDAN BAŞKAN OPRUKÇU’YA TAM DESTEK
MUHTARLARDAN BAŞKAN OPRUKÇU’YA TAM DESTEK

MUHTARLARDAN BAŞKAN OPRUKÇU’YA TAM DESTEK

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, muhtarları makamında ağırladı.

A+A-

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca’nın önderliğinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden muhtarlar, Başkan Oprukçu’ya hizmet yolunda desteklerini belirttiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

“ZİYARETİNİZE VE DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Sizler halkımızın sesi, kurumlar arasındaki köprüsüsünüz. Siz kıymetli muhtarlarımızın desteği ve samimi yaklaşımları bizleri mutlu ediyor.  Hemşehrilerimizin ve mahallelerimizin bize ulaşan, ulaşmayan sorunlarını bize iletmek ve yapılan hizmetlerde takipçi olmanız bizim çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde nice değerli hizmetleri Ereğli’mize kazandıracağımıza inancımız tam. Başarılarınızın devamını diliyor, bu nazik ziyaretiniz ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HEDEFLEDİĞİMİZ HER HİZMETİ YAPACAĞIZ”

Başkan Oprukçu ziyaret sonunda “Şehrimizin sorunlarını çok iyi biliyorum, bu sorunları tek tek çözüme kavuşturmak için samimi çaba ve gayreti göstereceğiz. Bu anlamda sizlere de önemli görevler düşüyor, bu görevlerin bilincinde olduğunuzu da çok iyi biliyorum. Huzur şehri Ereğli’yi hep birlikte inşa edeceğiz inşallah. Biz; siz değerli muhtarlarımızı, kıymetli hemşehrilerimizi, kadim şehrimiz Ereğli’yi ve şanlı ülkemizi çok seviyoruz. Hizmet aşkı ile çıktığımız bu yolda başarılı olmak için azami gayret sarf edecek hedeflediğimiz her hizmeti Allah’ın izni ile yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

thumbnail_26.07.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-2.jpgthumbnail_26.07.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-3.jpgthumbnail_26.07.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-4.jpgthumbnail_26.07.2019-muhtarlardan-baskan-oprukcu’ya-tam-destek-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.