1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. MUSTAFA OYMAK'A BÜYÜK ONUR
MUSTAFA OYMAK'A BÜYÜK ONUR

MUSTAFA OYMAK'A BÜYÜK ONUR

S.S. Ereğli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak 20. Bölge Birliği Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

A+A-

S.S. Ereğli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak 20. Bölge Birliği Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.Eskişehir, Konya, Afyon, Karaman, Aksaray illerini ve bütün ilçelerini kapsayan 20. Bölge Birliği'nin Afyon'da yapılan  47. Olağan Genel Kurul toplantısında S.S. Ereğli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak, başkan yardımcılığı görevine getirildi.

                   20. Bölge Birliği'nde bulunan Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni en başarılı kooperatifler sıralamasında bölgede ilk 4 kooperatif içerisine taşıyan Mustafa Oymak, bölge birliğinin yapmış olduğu 47. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda çalışmalarının karşılığını almış oldu.Açıklamada bulunan Oymak; Ereğli'nin Metin Kıratlı, Ünal Ömer Güçlü gibi çok önemli bürokratlara sahip olduğunu ve bu isimlerden güç aldığını, kendisinin de Ereğli'ye daha iyi hizmet getirmek için yoğun mesai harcadığını belirterek yeni dönemde çok daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.