1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Nuran OLKAY İPEK'İN 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
Nuran OLKAY İPEK'İN  10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Nuran OLKAY İPEK'İN 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Tarafsız ve objektif basının, demokratik toplumların olmazsa olmazı, milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir yapı taşıdır.

A+A-

Tarafsız ve objektif basının, demokratik toplumların olmazsa olmazı, milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir yapı taşıdır.

Medya, ve basın çalışanları yaptığı yayınlarla bir şehrin ve ülkenin ekonomik, kültürel, bilimsel, sanat ve siyasal gelişiminde önemli bir güce ve yere sahiptir. Basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyuyla paylaşarak  hayati bir görevi yerine getirmektedir. Her an, her yerde gece gündüz demeden, doğru haber verme peşinde koşan ve büyük bir özveriyle görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için zaman mekan bakmaksızın zor şartlarda dahi can güvenliklerini riske atarak çalışmalarını sürdürmektedirler.. Yaptığımız her işte, baktığımız gördüğümüz her yerde, medyanın, basın mensuplarının izlerini, emeklerini çabalarını görmekteyiz.

Bu emek ve çabalar sadece kendilerine bireysel maddi katkı sağlamak değil, o bölgenin, o ülkenin maddi manevi her şeyine ve ülke ekonomisine katkıda bulunduğu yadsınamayacak bir gerçeklik teşkil etmektedir. Bir istikrarı devam ettirmek ve daha büyük başarılara sahip olmak için medyanın büyük desteğine ihtiyaç vardır. Bu sebepledir ki basın ve medya çalışanlarımızın bizim üzerimizde emekleri çok fazladır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da basın mensuplarımızın, milli değerlerimizin milli hedeflerimize ulaşılmasında fikirleriyle, kalemleriyle, yenilikçi düşünceleriyle bizleri aydınlatmaya, doğru kanallarla halkımıza yol göstermeye, olaylar hakkında doğru bilgiler verip ışık tutmaya devam edeceklerine inanıyorum.

Nuran OLKAY İPEK, Tüm basın mensuplarımıza özverili çalışmalarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyor, şehrimize, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.