1. HABERLER

  2. Oprukçu Başarılı Öğrencileri Tatile Uğurladı

Oprukçu Başarılı Öğrencileri Tatile Uğurladı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 4 yıldır gerçekleştirdiği “ Taktir alan başarılı öğrencileri tatil ile ödüllendirme “ projesi...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 4 yıldır gerçekleştirdiği “ Taktir alan başarılı öğrencileri tatil ile ödüllendirme “ projesi Oprukçu’nun Belediye Başkanlığı süresinin 5.yılında da devam ediyor.

Ereğli’deki çeşitli okullarda öğretim gören ve eğitim - öğretim yılı boyunca derslerine çalışıp,sınıflarını taktirle geçen ve 6. 7.ve 8.sınıf öğrencilerini tatil için Mersin Erdemli’ye uğurlayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,tatil ödülünü hak eden başarılı öğrencileri Belediye önünden uğurladı.Belediye önündeki uğurlamaya gelen velilerin ve tatile giden öğrencilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutlayan Oprukçu , tatil ödülü ile ilgili şöyle konuştu ;” Sevgili çocuklarımız ,başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum.Ailelerinizi tebrik ediyorum.Sizleri iyi şartlarda okutmak için gayret gösterdiklerinden dolayı ailelerinizi de tebrik ediyorum.Siz de ailelerinizi başarılarınızla ve aldığınız taktirlerle mutlu ettiniz.Tabi ki sizin başarınız karşısında biz de mutlu olduk.Arkadaşlarınızla birlikte güzel bir tatil geçireceksiniz ve yeni bir öğretim yılına güler yüzlerle mutlu bir şekilde başlayacaksınız.Başarılarınızın daimi olmasını temenni ederken,sizlere iyi yolculuklar diliyoruz.Kazasız belasız gidin ve iyi bir tatilin ardından güler yüzle dönün “dedi.

Öğrenci velileri ise Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ettiler. Tatile giden öğrencilerin Belediye önünden uğurlanışı sırasında Ereğli eski Belediye Başkanlarından Kenan Akpınar da öğrencileri tatile uğurlayan Oprukçu’ya eşlik ederken ,Akpınar şunları ifade etti;” 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum.Başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.Yaşamda sorgulamadan hiçbir şeye doğru bakamazsınız.Sorgulamayı öğrenin “ dedi. Ereğli’nin eski Belediye Başkanı Akpınar ile mevcut Belediye Başkanı Oprukçu , Belediye Başkan Yardımcıları ve velilerle birlikte öğrencilere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak onları tatile yolcu ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.