1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oprukçu, “Başarının Mimarı Kadınlarımızdır”
Oprukçu, “Başarının Mimarı Kadınlarımızdır”

Oprukçu, “Başarının Mimarı Kadınlarımızdır”

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesince, Ereğli’de kadınlara yönelik özel bir gün tertip edilmesini sağladı.

A+A-

Konyalı Eda’nın verdiği konserle renk kattığı şölen, Kültür Merkezi yanında bulunan Bolkar Düğün Salonu’nda binin üzerindeki kadının katılımıyla gerçekleşti.

Ereğli için bir birinden önemli projelere imza atmaya hazırlandıklarını ifade eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, “Kadınlarımızın ve kızlarımızın istihdamına yönelik projelerimiz ile ev ekonomisine doğrudan katkılarını sağlamanın yanı sıra, her gün Karaman’a yapılan iş seyahatlerini de bitirmiş olacağız.  Sizler dişinizden tırnağınızdan arttırarak ev ekonomisine katkı sağlıyorsunuz, sizlere de katkı sağlamayı, arzu ediyoruz. İhtisas Organize Sanayisini kurarak mutfaktaki yangını bitirmeyi hedefliyoruz. Dün yapılamaz denileni yaptık Allahın izni ile, yarında yapılamaz denilenleri yapmak için geliyoruz inşallah” dedi.

Sosyal bir Belediyecilik yapısı kurmayı hedeflediklerini ifade eden Oprukçu, “Oğuz Ata Sosyal Tesisleri gibi eserlere imzamızı atarken, yarınları da düşündük. Çalışan kadınlarımıza destek olmak amacıyla her mahalleye kurmamız mümkün değil, ancak üç dört mahalleye hizmet verecek şekilde kreşler kuracağız. Özellikle kadın sığınma evi kurmayı amaçlıyoruz. Kimi kimsesi olmayan insanımızı ortada bırakmamayı arzu ediyoruz. 5 yıldır proje hayali bile kuramayanlar, bizi vizyonsuzlukla suçlamaya kalkıyorlar” şeklinde konuştu.

Tek suçunun Ereğli’nin kara sevdalısı olmak olarak belirten Hüseyin Oprukçu, “Birlikte başarmayı, Ereğli’yi birlikte yönetmeyi istiyorum. Sizler destek verirseniz, bizler hizmet ederek ve projelerimizi hayata geçirerek Ereğli’ye hak ettiği yatırımları kazandırabiliriz. Ereğlili kadınlarımız, kardeşlerimiz, ablalarımız ve kızlarımızı bu vesile ile şölenimize katıldıkları için teşekkür ediyor, 8 Mart Kadınlar Gününü yeniden kutluyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.