1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Oprukçu: "Cumhuriyet'i kuran inanç diridir"
Oprukçu: "Cumhuriyet'i kuran inanç diridir"

Oprukçu: "Cumhuriyet'i kuran inanç diridir"

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

img_2778_perfectlyclear2.jpg

 Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu mesajında “Dağılmış, işgal ve esaret zinciri ile sarılmış bir imparatorluktan millet egemenliğine dayalı bir yönetim anlayışına ulaşıp, Millet olarak kutlu milli mücadelemizin güçlü bir devlet ve cumhuriyet yönetimi ile taçlandırışımızın üzerinden 95 yıl geçmiştir. Hedefi tam bağımsızlık ve milletimizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, devletin meşruti yönetimi veya manda ve himaye ile yönetilmesi gibi önerileri reddetmiş, bu hedeflere ancak Cumhuriyet ve Demokrasi ile ulaşılabilineceğini öngörmüştür. Kutlu tarihimizdeki sayısız badireyi geçerek, vatan toprağını koruyarak tam bağımsızlık yolunda kararlı adımlarla yürüyen yüce Türk Milleti, Cumhuriyetle birlikte çağdaş, ileri, müreffeh bir seviyeye erişme niyetini de ilan etmiştir. İmparatorluktan Cumhuriyetin ilanına giden süreç göstermiştir ki Türk Milleti, bağımsızlığı ve vatan coğrafyası söz konusu olduğunda hiçbir tehdide boyun eğmemiş, İhanete geçit vermemiştir. Fıtrat değişmemiştir! Türk Milleti dün neredeyse bugün de tam olarak orada, işbirlikçinin hainin karşısındadır. Dün cumhuriyeti ilan eden inanç diri, iman ayaktadır" dedi.

Oprukçu mesajını şu cümlelerle noktalandırdı:

 

“ Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 95. yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kurucu kahramanlarımızı minnet ve şükranla yâd ediyorum”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.