1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Oprukçu Görevini Devraldı
Oprukçu Görevini Devraldı

Oprukçu Görevini Devraldı

Ereğli Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Oprukçu, mazbatasını aldıktan sonra Belediye Binasına geçerek görevi eski Başkan Özkan Özgüven’den devraldı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Oprukçu, mazbatasını aldıktan sonra Belediye Binasına geçerek görevi eski Başkan Özkan Özgüven’den devraldı.

                31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bağımsız aday olarak seçimleri kazanan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Adliye Sarayı’nda mazbatasını alarak Ereğli Belediyesi’ne geldi. Kurbanlar kesilerek karşılanan Oprukçu, makama geçerek 2014 yılında devrettiği Belediye Başkanlık görevini eski Başkan Özkan Özgüvenden devraldı.

1e1ec648-27e8-4b5a-bf87-ff72d611d420.jpg

                Devir teslim törenine Başkan Hüseyin Oprukçu’nun yol arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan eski başkan Özgüven, makamların geçici olduğunu aslı olanın yapılan hizmet olduğunu ifade ederek, beş yıl Ereğli halkına hizmet etmenin onurunu yaşadığını ve görevi Şehri Emin Hüseyin Oprukçu’ya devretmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

                Görevi ve Başkanlık mührünü devralan Oprukçu ise, 5 yıl başkanlık görevini yürüten Özgüven’e teşekkür ederek, “Ereğli’ye bir çivi dahi çakana biz sadece teşekküe ederiz. Yaptığınız çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

b59300c3-b26c-47cf-83d1-b135d59ba2c9.jpg

                Başkan Oprukçu daha sonra aşağıya inerek belediye önünde toplanan kalabalığa seslenerek, “31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri Ereğli halkının bana duyduğu güvenin ve inancın zaferi olarak tarih sayfalarında yerini alacağına inanıyorum. Bu başarıda beni yalnız bırakmayan ve emeği geçen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Daha öncede ifade ettim, benim ötekim yok. Ereğli’ye hizmetkar olmayı arzu ettim, halkımızda bu isteğimi taçlandırarak beni görevlendirdi. Omzumuzdaki yükün farkındayız. Yılmadık, yorulmadık ve yılmayıp, yorulmayacağız. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık, kapılmayacağız. Bu kutlu hizmet yürüyüşünün hedefine varacağından bir an olsun şüphe duymadık. Halkımız bize, biz halkımıza güvendik. Hizmet etmek için geldik, açı ve açığı olmayan bir Ereğli düşümüz vardı, onu gerçekleştirmek için yürümeye devam edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden bunu yapmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

382241e8-7b91-4890-abc2-d9d03f34a27d.jpg

                Daha sonra makama gelerek kendisini kutlayan vatandaşlarla kucaklaşan Oprukçu, önümüzdeki günlerde Belediye’nin vakit kaybetmeden ve hizmetleri aksatmadan gerekli düzenlemeleri yaparak, projeleri hayata geçirmeye başlayacaklarının da mesajını verdi.

                Başkan Oprukçu’nun ilk icraatı ise Belediye girişinde bulunan XRey cihazının kaldırılması ve Başkanlık makam odasının kapısının açılması oldu.

c12cd992-252b-48d8-8b0f-cd8d4e496837.jpg

368a2c76-7fdf-420b-b3d9-c329f40d2e59-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.