1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oprukçu, “Hak ve Halk Yanımda”
Oprukçu, “Hak ve Halk Yanımda”

Oprukçu, “Hak ve Halk Yanımda”

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu mahalle gezilerini Taşbudak ve Beyköy mahalle sakinleri ile kucaklaşarak sürdürdü. Mahalle sakinleri Oprukçu’yu kurban keserek karşıladı.

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında Beyköy ve Taşbudak mahallelerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla kucaklaşan Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, bağımsız aday olduğu günden itibaren üzerine oynanan oyunların ve itibarsızlaştırma çalışmalarının bitmediğini söyledi.

Taşbudak’ta Köy Konağı önünde, Beyköy’de kahvehanede muhtar ve muhtar adaylarıyla birlikte mahalle sakinlerine projelerini anlatan Oprukçu, “Başkanlığım döneminde Ereğli’de inanılmazları başardık. Yaptığımız hizmetler hangi Belediye Başkanının hayali değildi ki? Ama tüm bu hizmetleri yapmayı Rabbül Alemin bize nasip etti. Şimdi de inşallah sizlerin de yardımı ve desteği ile Ereğli’nin yarınlarını birlikte inşa edeceğiz. Akhüyük Termal Tesis çalışmaları ile sağlıktan, tarıma, enerji üretiminden turizme kadar geniş bir hizmet ve istihdam alanı oluşturarak açı ve açığı kalmayan huzur kenti Ereğli olmasını arzu ediyoruz“ şeklinde konuştu.

Seçimden kısa bir süre sonra Ereğli’nin dışarıda kalan mahallelerde asfalt caddeler ve parke ile kaplanmış sokaklar oluşturmaya söz veren Hüseyin Oprukçu, “5 yıldır devam eden aldatılma ve kandırılma sürecine dur demek için çıktığım bu yolda, tarafıma yapılan tehdit, hakaret ve itibarsızlaştırma çalışmaları sistemli bir şekilde sürdürülürken, ben gittiğim her mahallede, her mekanda Ereğli’ye bir fazla hizmeti nasıl yapmak istediğimi anlattım. Ben siyasi geleceğimi bir partiye değil, Ereğli halkının tamamının ellerine bırakarak bu yola çıktım. Hak ve halk yanımda olsun yeter. Gelin hep birlikte, Ereğli’nin yarınları için el ele tutuşma erdemliliğini gösterelim ve Ereğli’nin geleceğini inşa edelim” diyerek seçimlerde Ereğli halkının tamamından destek istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.