1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oprukçu Hız Kesmeden Çalışıyor
Oprukçu Hız Kesmeden Çalışıyor

Oprukçu Hız Kesmeden Çalışıyor

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Akşeker Et Entegre Tesisleri çalışanlarıyla görüştü, Uzun Çarşı esnaflarını ziyaret etti.

A+A-

Akşeker Et Entegre Tesislerini ziyaret eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, İhtisas Gıda Organize Sanayi’nin kurulması ile birlikte Ereğli’de et işleme tesislerinin de faaliyete geçeceğini belirterek, bir fazla istihdam oluşturabilmek adına Ereğli’ye tesisler kazandırılması için bütün işadamlarıyla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Akşeker şirketinin de Ereğli’ye istihdam açısından önemli bir katkı sağladığını dile getiren Oprukçu, “Bu seçimlerde sizlerden bir fazla katkı bekliyorum. Allahın izni ile seçimden sonra istihdam alanlarının geliştirilmesi için projelerimizi işadamlarımızla birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Ereğli’ye bir tek çivi dahi çakan tüm iş adamlarımıza olduğu gibi Ali Akşeker’e de şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

 Uzun çarşı esnafını da ziyaret eden Hüseyin Oprukçu, Ereğli’nin yarınları için, huzur kenti, yeşil bir Ereğli’ye sahip olabilmek için destek ve oy talebinde bulundu, hep birlikte Ereğli’yi inşa etme sözü verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.