1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. OPRUKÇU: "LÜTFETMEYECEĞİZ, SORUMLULUK ŞUURU İLE HİZMET EDECEĞİZ"
OPRUKÇU: "LÜTFETMEYECEĞİZ, SORUMLULUK ŞUURU İLE HİZMET EDECEĞİZ"

OPRUKÇU: "LÜTFETMEYECEĞİZ, SORUMLULUK ŞUURU İLE HİZMET EDECEĞİZ"

Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü ve Down Cafe Sorumlusu Vefa Demirkıran ve Down Cafe çalışanları ile Engelsiz Yarınlar Derneği Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

A+A-

“ENGELSİZ YARINLAR DERNEĞİ OPRUKÇU'NUN YANINDA”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Down Cafe çalışanları ve Engelsiz Yarınlar Derneği'ni makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu, Ereğli'nin engelsiz bir şehir haline gelmesini arzuladıklarını belirtti ve özel çocukların ailelerinin de özel olduklarını, dezavantajlı bireylerin ve ailelerinin yaşadıkları sıkıntıların farkında olduğunu aktardı.

"LÜTUF DEĞİL MEMLEKET EVLADININ SORUMLULUĞUDUR"

Ziyaretin sonunda Başkan Oprukçu: "Ereğli'de yaşayan herkes bizim için birinci sınıftır. Şehrimizi herkes için yaşanabilir hale getirmek bizim asli vazifelerimizdendir. Dezavantajlı hemşehrilerimize hizmet, onlar için daha refah, yaşanabilir bir Ereğli inşa etmek bir lütuf değil Cumhuriyet'in kazanımları ile göreve gelmiş bir memleket evladının öncelikli sorumluluklarındandır" dedi ve ziyaretleri için dernek yönetimine teşekkür etti.

“İNŞALLAH KAPLICAYA BİRLİKTE GİDELİM”

            Oprukçu Engelsiz Yarınlar Derneği’ne ithafen: “Size söylemiştim ya inşallah kaplıcaya hep birlikte gidelim. Hepinize, tüm Ereğli’ye ayrı ayrı teşekkür ediyorum, tarihe çok önemli bir not düştünüz. Huzur şehri Ereğli’yi inşa etme mecburiyetimizin ötesinde mahkumiyetimiz var. Bu noktada en yüksek ses sizden çıkmalı ve huzur şehri Ereğli’yi birlikte inşa etmeli, engelleri hep birlikte aşmalıyız. Sizlerin yeteneklerinizin, neler başarabileceğinizin de farkındayım. İnşallah gelişiminiz ve bir şeyler ortaya koyma becerileriniz ön plana çıkarmaya ortam oluşturacak zeminleri hazırlayacağız inşallah. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Her şey çok güzel olacak, engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması noktasında çeşitli hizmetleri yapacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.