1. HABERLER

  2. Oprukçu, Şampiyonu Ağırladı

Oprukçu, Şampiyonu Ağırladı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Kuran Kursları arasında yapılan Türkiye Hafızlık Yarışmasında Ereğli Topak Kız Kuran Kursu adına yarışan...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Kuran Kursları arasında yapılan Türkiye Hafızlık Yarışmasında Ereğli Topak Kız Kuran Kursu adına yarışan ve birinciliği alan Nesrin Işık’ı tebrik etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, İstanbul Pendik’te gerçekleştirilen 2013 yılı Kuran Kursları arası Hafızlık Yarışması’nda birinciliği elde eden Nesrin Işık ile hocası Ayşe Nergis ve Ulu Camii imamı Hasan Çınar’ı makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Topak Kız Kuran Kursunun son 4 yılda 3 ayrı Türkiye birinciliği derecesi elde etmesinin Ereğli adına sevindirici bir sonuç olduğunu söyledi.

Başkan Oprukçu, Ereğli’nin eğitimin her alanında gösterdiği başarılar ile kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, “Biz eğitimin her alanında başarılı olan öğrencilerimize ayrı bir ilgi ve ihtimam gösteriyoruz. 2013 yılı Kuran kursları arası hafızlık yarışmasında da Topak Kız Kuran Kursu öğrencilerinden Nesrin Işık'ın İstanbul'daki elemelerde Türkiye birinciliğini elde etmesi bizi bir Ereğli aşığı olarak derinden mutlu etti. Kendisine ve kendisini yetiştiren tüm hocalarına şükranlarımı iletiyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ulu Cami İmamı Hasan Çınar ise, 2014 yılı Kuran kursları arası hafızlık yarışması finalinin Ereğli'de yapılacağını belirterek, bu başarıyı taçlandıran başta hafız Nesrin Işık olmak üzere onu yetiştiren ailesini ve hocalarını tebrik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.