1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. OPRUKÇUDAN KURULUŞLARIMIZA ZİYARET
OPRUKÇUDAN KURULUŞLARIMIZA ZİYARET

OPRUKÇUDAN KURULUŞLARIMIZA ZİYARET

Bağımsız Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Kuruluşlarımız Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesini ziyaret etti.

A+A-

Bağımsız Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Kuruluşlarımız Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesini ziyaret etti.

Hüseyin Oprukçu Kuruluşlarımıza ziyarette bulundu. Oprukçu ziyarette Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Ereğli gazetesi imtiyaz sahibi Attila Atmaca ile görüştü. Mart 2019'da önümüzde ki süreçte yapılacak olan, İlçemiz Ereğli'deki mahalli seçimlerle ilgili bilgi veren Bağımsız Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu gündemi de değerlendirdi. Seçim bürosunu açan ve burada yaptığı konuşma ile adaylığını kamuoyuna duyuran Oprukçu, ''Ereğli'yi cazibe merkezi haline getireceklerini ve huzur kenti olacağını söyledi. Oprukçu, Ereğli'nin yapılacak önemli projelerle şahlanacağını belirtti.  Oprukçu basın kuruluşlarının yaşadığı zorluklara değindi. İlçede yerel Televizyonun yaşatılmasının zor olduğunu belirterek; Gazetecilik mesleği, oldukça zor ve özveri isteyen bir meslek, sizler İlçemizde bu işe gönül vermiş ve bu işin gerekliliklerini son derece dikkatle yerine getiren basın mensuplarısınız. Haberlerinizi oldukça yakından takip ediyorum. Yazdığınız haberler ile yeri geldiğinde biz siyasetçileri, nerede bir eksiklik ve yanlışlık varsa o tarafa doğru yönlendiriyor, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmede olumlu eleştiri ve haberlerinizle bizlere yol gösteriyorsunuz dedi.

Kuruluşlarımızın sahibi Atmaca'da konuşmasında, “ Televizyonumuz Metro Tv ve Gazetemiz, Yeni Ereğli Gazetesinin amacına uygun olarak yayın hayatını objektif bir çizgide sürdürmeye gayret sarf ettiğini söyledi.Tarafsızlık çizgisini en iyi şekilde sürdürerek yayın hayatımıza devam etmekteyiz diyen Atmaca, İlçemizin her sorununu yansıtarak, bu sorunların giderilmesi ile ilgili bir aracı kurum gibi köprü görevi yapan bizler hizmetlerimizi sürdürmek ve bu sorunların çözümlenmesini görmek bizi son derece mutlu ediyor dedi.

Atmaca, Ereğli'de, Ne yazıktır ki siyasetçiler ve bazı oda başkanı şahıslar kullandıkları gazeteci görüntüsü altında ki tetikçilerle siyasi rakibine çamur attırma yolunu seçiyor. Bu beslemeleri kullanarak amacına ulaştığını sananlar hiç bir zaman amacına da ulaşamaz çünkü o besleme zamanı geldiğinde onu besleyen ve tetikçilik yaptıran o kişiyi en güzel bir şekilde diğer rakibine satacaktır. Bu zihniyette olan her zaman için kaybetmiştir. Ereğli'mizin saygı değer halkı her zaman için doğruyu görür ve en doğru kararı kesinlikle verir. Düzmece haberler  yaptıran siyasetçide  amacına ulaşamaz gerçeği görür ama iş işten geçince anlar.Biz hiç bir zaman tarikat yuvasına tetikçiler gibi adım atanlardan olmadık ve o karavanalara kaşık sokmadık yine birileri gibi ihale ve iş takipçiliği yapmadık, kurum amirini işini yaptığı için övgü dolu habercilik yapmadık o kişilerden olmadık ve olmayacağız ifadelerini kullanan Atmaca, Çizgimiz her zaman için doğru olmuştur, yalan ve düzmece haber olmamıştır  sözlerini kullandı.

Atilla Atmaca, kendini bilen bir basın mensubu halkın hür iradesine karşı yanıltıcı haberi asla yapamaz ve yapmamalıdır. Halkın önüne getir şahsı görevini yap halk versin kararını zaten halk en doğru kararı verir, İcabet aldığınız yerden halkın seçtiği kişiye saldırmak kimin haddine ki,

Bazı siyasetçiler her seçim sürecinde olduğu gibi kendi medyasını ve kendi tetikçisini ortaya sürer, bırakın bu işleri   işinize bakın, Ereğli'de resmi olan Televizyonlar ve Gazeteler neden sizleri bu kadar rahatsız ediyor ki uyduruk tetikçileri kullanmak daha mı işinize geliyor. O tetikçileri bizlere yama yapmaya çalışan her kim olursa olsun bunun adı bir başkan bir oda başkanı yada başkan adayı yanlış yaptığını er geç anlayacaktır diyoruz.

Atmaca, Önümüzde ki seçim sürecinde Ereğli'yi ve siyasi atmosferi kimsenin germeye ve o gerginlikten kendine çıkar sağlamaya kimsenin haddi yoktur. dedi.

Atmaca, Unutulmasın ki! her zaman kazanan yine doğrular olmuştur  her zamanda doğrular olacaktır dedi. Biz basın mensubu olarak temiz siyaset, temiz toplum ve doğru haberden yanayız'' ifadelerini kullandı.

Kuruluşlarımız adına Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Ereğli Gazetemiz İmtiyaz sahibi Attila Atmaca yaptıkları ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Oprukçuya teşekkür etti. Atmaca hizmet yarışında kendisine başarılar diledi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.