1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. OPRUKÇU’NUN HEMŞEHRİLERİNE MUHABBETİ SINIR TANIMIYOR
OPRUKÇU’NUN HEMŞEHRİLERİNE MUHABBETİ SINIR TANIMIYOR

OPRUKÇU’NUN HEMŞEHRİLERİNE MUHABBETİ SINIR TANIMIYOR

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, İstanbul’da yaşayan Ereğlili hemşehrileri ile bir araya geldi

A+A-

İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programa katılan Başkan Oprukçu, seçim süresince kendisine İstanbul’dan dahi omuz vermekten geri durmayan hemşehrilerine teşekkür etti

“EREĞLİ’NİN ONURLU GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, gönülleri fethetmeye devam ediyor. Başkanlık makamına tebrik ziyaretleri sürdüğü halde uzak, yakın demeden davetleri kırmayan Başkan Oprukçu, İstanbul’da yaşayan Ereğlili hemşehrileri ile bir araya geldi. İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programda hemşehrileri ile hasretini dindiren Başkan Oprukçu, burada yaptığı konuşmada önümüzdeki beş yılda üreten, refah toplumunun bir parçası olan huzur şehri Ereğli ile beraber ilçenin onurlu geleceğini de inşa etmekten imtina etmeyeceklerini aktardı.

“BARİYER OLMAYA ÇALIŞANLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Seçim sürecinde yaşananları hemşerilerine hatırlatan Başkan Oprukçu “Dünü dünde bıraktık. Hiç kimsenin Ereğli’nin geleceğinin önüne bariyer olmasına müsaade etmemek üzere yola çıktık. Sizler destek verdiniz, İstanbul’dan omuz verdiniz, Cenab-ı Allah nasip etti; halk istedi Hak istedi bir kez daha hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın şerefine nail olduk” dedi.

Oprukçu’nun konuşmalarının ardından dernek başkanı Dr. Akif Bekdemir teşrifleri için Başkan Oprukçu’ya teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.