1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. OPRUKÇU’YA DESTEKLER HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ İLE DEVAM EDİYOR
OPRUKÇU’YA DESTEKLER HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ İLE DEVAM EDİYOR

OPRUKÇU’YA DESTEKLER HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Oda ve Birlik Yönetimlerinden ve Sivil Toplum Kuruluşları(STK)’nı makamında ağırladı.

A+A-

“SİZLERİN SESİ GÜR ÇIKMALI”

Oda ve Birlik Yönetimleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında seçim başarısından dolayı Oprukçu’yu tebrik eden oda ve birlik yönetimlerine teşekkür eden Başkan Oprukçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti “Sizler Ereğlili hemşehrilerimizle aramızdaki köprülersiniz. Sivil insiyatifin konuşması, sivil toplumun halkın problemlerini dile getirmesini önemsiyoruz” diyerek ifade etti.

“İŞBİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Oprukçu: “Odalarımızın, Birliklerimizin ve STK’larımızın desteği bizim için çok değerli, onları destekleri ile birçok önemli hizmeti şehrimize kazandıracağız. Ereğli’mize hizmet etme noktasında, halkın yararına olacak projelerde tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi sivil toplum kuruluşları, oda ve birliklerle iş birliği içinde inşallah önemli çalışmalar yapacağız. Hemşehrilerimizin bize bahşettiği bu şerefi layıkıyla yerine getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde canla başla çalışacağız. Nazik ziyaretleri ile bizleri mutlu eden oda, birlik ve STK’larımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“EREĞLİ’MİZE HİZMET EDEN HER OLUŞUMUN YANINDA OLACAĞIZ”

Oprukçu: “Bizim tek bir gayemiz var, şehrimize layıkıyla hizmet etmek. Bu noktada gayesi olan her oluşumun da en büyük destekçisiyiz. Ayrıca Ereğli’mize dair projesi olan, fikri olan tüm hemşehrilerimize, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza kapımız her zaman açıktır. Bizim ayrımız, gayrımız olmayacak, siyasi görüş ayrımı yapmaksızın, hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden tüm Ereğli’yi kucaklayacağız. Ve hep birlikte şehrimizde huzuru ve mutluluğu inşa edecek, sorunlarına çözüm üretmek için gayret sarf edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.