1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oprukçu’ya Seyhan’dan Nezaket Ziyareti
Oprukçu’ya Seyhan’dan Nezaket Ziyareti

Oprukçu’ya Seyhan’dan Nezaket Ziyareti

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Nazım Seyhan ve İlçe Yönetimi, Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’yu seçim bürosunda ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

A+A-

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu seçim bürosunda kendisini ziyaret eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Küçükkurt, Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Başkan adayı Nazım Seyhan’a siyasi nezaketleri nedeniyle teşekkür etti.

                Özellikle bu seçim öncesi başlayan ve artarak devam eden siyasi nezaketsizliğe dur denilmesi için gösterdikleri gayrete rağmen, en üst seviyeden sürdürülmesini eleştiren Oprukçu, “Yerel Seçimlerin amacı 5 yıl kendisine hizmet edecek ve projeleriyle kentin yaşam statüsüne katkı sağlayacağına inandıkları kişiyi seçmektir. Bu anlamda üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala Hüseyin Oprukçu’nun yaptıkları konuşuluyorsa, bu önümüzdeki dönem çok daha fazlasını Ereğli’ye kazandıracağı anlamını taşır. Amacımız Ereğli’ye hizmet etmek, bir fazla insanımızın mutluluğunu arttırmak ve huzur kentini oluşturmak olduğu için tehdit edildik, itibarsızlaştırmaya çalışıldık. Ancak halkımız kimin ne yaptığını ve yapmak istediğini görüyor. Kimin hizmet ettiğini, kimin 5 yıl yattığının da farkında” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Nazım Seyhan ise, seçimden sonra hayatın devam edeceğini, insanların birbirlerinin yüzüne bakacağını, birlikte çalışacaklarını, aynı yollarda yürüyeceklerini unutmamaları gerektiği için nezaketi elden bırakmamaları gerektiğini söyleyerek, başarı temennisinde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.