1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Patron kamera görüntülerini izleyince çalışanın foyası ortaya çıktı
Patron kamera görüntülerini izleyince çalışanın foyası ortaya çıktı

Patron kamera görüntülerini izleyince çalışanın foyası ortaya çıktı

Kuruyemiş dükkanından düzenli olarak para eksildiğini fark eden işletmeci kamera kayıtlarını inceledi. Çalışanının, kasadan para çaldığını fark eden işletmeci şikayetçi oldu.

A+A-

Niğde'de işletmecisi Şakir Çelik, kuruyemiş dükkanından düzenli olarak para eksildiğini fark edince kamera kayıtlarını inceledi. Şakir Çelik, çalışanı Lokman D.'nin her gün mesai bitiminde kasadan para aldığını iddia ederek şikayetçi oldu. İşten çıkartılan Lokman D. ise Şakir Çelik'in kamera kayıtlarını gizli çektiğini ve şantaj yaptığını iddia ederek karşı dava açtı.

120 BİN LİRA ÇALDIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Selçuk Mahallesi'ndeki kuruyemiş dükkanı bulunan Şakir Çelik, mayıs ayında işyeri kasasından açık çıkması üzerine durumdan şüphelenip güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye başladı. Şakir Çelik, çalışanı Lokman D.'nin her gün mesai bitiminde kasadan bir miktar para aldığını iddia ederek, Lokman D. ve ailesini çağırarak durumu anlattı. Zararının karşılanmasını talep eden Şakir Çelik, sonuç alamayınca şikayetçi oldu. Şakir Çelik, Lokman D.'nin dükkanda çalıştığı 13 ay boyunca kasadan yaklaşık 120 bin lira aldığını ileri sürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.