1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Polis Yeni Yıla Görev Başında Girdi
Polis Yeni Yıla Görev Başında Girdi

Polis Yeni Yıla Görev Başında Girdi

Ereğli Polisi halkın can ve mal güvenliği için yılbaşı akşamında da yine teyakkuzdaydı.

A+A-

Ereğli Polisi halkın can ve mal güvenliği için yılbaşı akşamında da yine teyakkuzdaydı.

Konya Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin girişi ve çıkışları ile kent merkezinde farklı noktalarında yeni yıl dolayısıyla asayiş ve trafik uygulaması yaptı.

Her şart ve ortamda halkın can ve mal güvenliği için mücadele eden Ereğli Polisi yeni yıla yine ayakta ve görev başında girdi.

Uygulama noktalarında denetimleri sıklaştıran ekipler, araçları durdurarak arama yaptı.

Konya Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin dört bir tarafında vatandaşların mutluluğu ve huzuru için mücadele verirken, yılbaşı akşamında da yine teyakkuzdaydı.

Ereğli Polisi sivil, resmi, motorize ekipleri ile birlikte ana arterlerde, çevre yollarında, gazinolar bölgesinde, şehir içinde, TOKİ ve Üniversite civarında kısacası şehrin tamamında genel asayiş uygulamaları ve yol kontrolleriyle yılbaşı gecesini teyakkuzda geçirdi.

Ereğli Emniyet Müdürü İrfan Ceylan ve Ereğli Polisini  gösterdikleri fedakar çalışmalar ve üstün başarılardan dolayı tüm emniyet çalışanlarını kutluyoruz.

Telsizler adeta hiç susmadığı, pek çok adresten gelen ihbarlara anında karşılık verildiği, onlarca aracın kontrol edildiği, soğuk ve yağışlı gecede Ereğli halkının yeni yıla sorunsuz ve sıkıntısız girebilmesi için gecesini gündüzüne katarak üstün performans sergileyen Ereğli Polisine bizlerde Ereğli Halkı Adına Teşekkür Ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.