1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. "SALDIRI ÇOK BOYUTLU"
"SALDIRI ÇOK BOYUTLU"

"SALDIRI ÇOK BOYUTLU"

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Ereğli Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında bilinmeyen gerçekleri kamuoyuyla paylaştı

A+A-

Seçimlerin ardından şahsi sosyal medya hesaplarının saldırıya uğradığını ifade eden Başkan Oprukçu, yaklaşık üç aydır şahsi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmamasının sebebini bu saldırılar olduğunu belirtti

"BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ DEĞİL"

Ereğli Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu başkanlığında gerçekleştirildi. 1 Ağustos perşembe günü belediye binasında Başkan Yardımcısı Osman Nuri Atçeken'in uğradığı silahlı saldırı ile ilgili değerlendirmede bulunurken bu saldırının geriden gelen bağlantıları olduğunu ifade etti.

"ÜÇ AYDIR SOSYAL MEDYA HESAPLARIMI KULLANMIYORUM"

Yaklaşık üç aydır şahsi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmadığını aktaran Başkan Oprukçu, "Sosyal medya hesaplarım çalınmış, whatsapp hesaplarım ele geçirilerek benim adıma yazışmalar yapılmış. Bu silahlı saldırı ile bu durumu ayrı düşünmemiz mümkün değildir" diyerek sosyal medya hesaplarının ele geçirildiği gerçeğini meclis üyeleri ve kamuoyuyla paylaştı.

"MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ"

Ereğli'nin beş yıl daha kaybetmemesi için göreve geldiğini söyleyen Başkan Oprukçu, "Bu ve benzeri saldırılara boyun eğmemiz, müsaade etmemiz ve müsamaha göstermemiz mümkün değildir. Ereğli belediyesi mücadele edecektir bu mücadelenin sonunda başımıza ne geleceğinin hiç önemi yok" diyerek kararlı duruşunu bir kez daha hatırlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.