1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Sarıkafa’dan Önemli Açıklama
Sarıkafa’dan Önemli Açıklama

Sarıkafa’dan Önemli Açıklama

Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önemli açıklamada bulundu.

A+A-

Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önemli açıklamada bulundu.

Ercüment Sarıkafa sosyal medya hesabından Ereğli kamuoyuna duyurumdur; başlığıyla yaptığı paylaşımında;şu ifadelere yer verdi.

''Ereğli süt üreticileri birliği yıllık 200 milyon cirosu ve 2018 yılı vergi rekortmenleri sıralamasına girmesi ile siz kıymetli üreticilerine daha güçlü bir şekilde hizmete devam etmektedir. Asla damızlık hayvanlarınızı kesime göndermeyiniz Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durum da tüm üreticileri birlikteliğe ve örgütlenmeye tekrar davet ediyorum.Birliğimize ve tarafıma olan son derece ahlaksız saldırıları kınıyorum. Ülkemizde süt ödemeleri ortalama vade 30 gündür birliğimiz aylık Ereğli'mize ödediği süt miktarı 16 milyon TL.Civarıdır bu rakamı üyemize ortalama 40 günde ödemekteyiz. Asılsız yalan iftiralar 3 ay 5 ay ödeme gecikmeleri hiç bir ay da olmadı ve olmayacaktır. Ereğli’mde mevcut süt mandıralarının bir çoğu birliğimizi küçük düşürmek zedelemek amaçlı çıkarmış olduğu bu dedikodular süt fiyatını kendileri belirleyemez olmalarının bir saldırıları olduğunu biliyoruz.Çok kıymetli üyelerimiz hassasiyet göstermemiz gerekmektedir birliğin büyümesi bu tür kesimi son derece rahatsız etmiştir, çok zor şartlarda ürettiğimiz bu alın terimizi biz maliyet hesaplarımız ile birlikte Ankara'da ulusal süt konseyinde temsil etmekteyiz. YETER artık karar veriniz ürününüz teneke fabrikasında mı yoksa konseyde miFiyatlandırılmalı? Birliğimiz 9. Ay süt ödemelerine başlamış olup Asla hiç bir üyemize 2 aylık bile borcu bulunmamaktadır. Birliğimize süt vermeyen üyemizin de hakları hassasiyetle temsil edilmektedir. Son günlerde kaliteyi iyice düşürüp fiyatı haksız yere üst seviyelere çıkaran YEM fabrikaları da algı gündem değiştirerek bizleri dar Boğaz'a sokmuştur.Bu yem numunelerini Ankara ya teslim ettiğimi buradan bildiriyorum üreticilerimiz sahipsiz değildir. Birliğimiz son derece etkili daha’da GÜÇLÜ sahada ismini duyurmaya devam edecektir. Biz ürettikçe güçlendikçe başardıkça rahatsız olanlar,boş gezenler, birliğe süt VERMEYİP birlikten paramı alamadım deyip ödeme ahlakı olmayanlar bizi konuşacaklardır; Bilinsinki Türkiye Cumhuriyeti ancak üreterek ayakta kalacaktır, Bu Ülke fırsatçı çapulculara teslim edilmeyecek kadar özel ve kıymetlidir... (AH EREĞLİM AH !!!Her zaman kendi ayağına sıkan memleketim) diyen,'' Süt Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa böyle bir serzenişte bulunarak, önemli bir açıklamada bulunan Sarıkafa, ödemeler ve süt konusunda dedikodulara da net bir şekilde gerekli cevabı vermiş oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.