1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. SEÇİM BAŞARISINI İKRAMLA TAÇLANDIRDI
SEÇİM BAŞARISINI İKRAMLA TAÇLANDIRDI

SEÇİM BAŞARISINI İKRAMLA TAÇLANDIRDI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Cuma Namazı sonrasında Uğurlu Camii önünde hemşerilerine desteklerinden dolayı nezaket örneği sergileyerek ikramda bulundu

A+A-

“HEMŞERİLERİMİZ MANEVİ GÜÇ KAYNAĞIMIZDIR”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ndeki başarısında manevi güç kaynağı olan hemşerilerine Cuma namazı sonrasında Uğurlu Camii önünde ikramda bulundu. Hemşerilerinin arasında olmaktan her daim bahtiyar olduğunu ifade eden Başkan Oprukçu, zorlu bir seçim sürecinin geride kalmasında en büyük emeğin helal oylarıyla Ereğli’nin hizmet anahtarını bir kez daha kendisine teslim eden hemşerilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Oprukçu, ikramda bulunduğu esnada “Biz büyük bir aileyiz. Ereğli’de yaşayan her hemşerim bu ailenin bir ferdi olmakla birlikte önümüzdeki beş yolda hayata geçireceğimiz hizmetlerin yegane güç kaynağıdır. Bizler “komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” diyen bir Peygamberin ümmetleriyiz. Ve her zaman komşumuzu, hısımları, akrabalarımızı, hemşehrilerimizi gözetir, her türlü ihtiyaçlarında çözüm üretmeye gayret gösteririz. Tüm mazlum ve mağdur insanların yanında oluruz çünkü biz yaratılanı yaradandan ötürü severiz” şeklinde konuştu.

Başkan Oprukçu’nun elinden ikramlarını alan hemşerileri ile Ereğli’nin her zaman dimdik başkanının yanında olacağını ifade ettiler. Ayrıca ikramın ardından Emekliler Kıraathanesi’ni ziyaret eden Oprukçu burada vatandaşlarla sohbet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.