1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehit Aileleri Derneği’nden Hatim Ve Dua Programı
Şehit Aileleri Derneği’nden Hatim Ve Dua Programı

Şehit Aileleri Derneği’nden Hatim Ve Dua Programı

Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından geleneksel olarak organize edilen hatim ve duası programı bu yıl da gerçekleştirildi.

A+A-

Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından geleneksel olarak organize edilen hatim ve duası programı bu yıl da gerçekleştirildi. Duygusal anların yaşandığı programda hatim ve dua, Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgehanelerde eğitim gören öğrenciler tarafından yapıldı.

1-148.jpg

Konya Şehit Aileleri Derneği, şehitlerimiz için hatim ve dua programı düzenlendi.

Dernek binasının bahçesindeki programa AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Önceki Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve şehit aileleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgehanelerde eğitim gören öğrenciler katıldı.

2-197.jpg

Duygusal anların yaşandığı program, Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgehanelerde eğitim gören öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Şehitlerimiz için hatim duası da yine Bilgehane öğrencileri tarafından yapıldı.

3-176.jpg4-136.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.