1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Silahlı Saldırı Olayının Yaşandığı İş Yeri Sahibinden Açıklama
Silahlı Saldırı Olayının Yaşandığı İş Yeri Sahibinden Açıklama

Silahlı Saldırı Olayının Yaşandığı İş Yeri Sahibinden Açıklama

Ereğli'de dün bir işyerinde yaşanan silahlı saldırı olayı ile ilgili işyeri sahibi Ali Karatay açıklamada bulundu.

A+A-

Ereğli'de dün bir işyerinde yaşanan silahlı saldırı olayı ile ilgili işyeri sahibi Ali Karatay açıklamada bulundu.

Olay, Dün ikindi saatlerinde Namık Kemal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde silahlı saldırı olayı meydana gelmişti. Olayın yaşandığı işyerinin sahibi Ali Karatay meydana gelen üzücü olayla ilgili yaptığı açıklamasında, Karatay İşyerimde meydana gelen bu olayla ilgili kendimin ve işyerimin hiç bir alakası yoktur, bu olayın işyerimde çalışmakta olan çalışanımla ve diğer bir kişinin arasında yaşanan bir olay sonucu yaşandığını söyledi.

Karatay, açıklamasında tekrar tekrar belirtmek isterim ki bu yaşanan üzücü olayın, kendisiyle uzaktan yakından alakası olmadığı ifade etti. Ali Karatay çalışanı ve karşı taraf arasında yaşanan bir olay olduğunu açıkladı. Karatay, Ereğli Kamuoyunun bu şekilde bilmesi gerektiğini söyledi. Ben yıllardır ilçemiz Ereğli'de Namık Kemal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde işyerinde, işini doğru ve dürüst bir şekilde yapmakta olan bir esnafım dedi. Beni komşularım nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu iyi bilir ve tanırlar dedi.

Karatay, Bu olay keşke hiç olmasaydı üstelik benim işyerimde olması ise benim şanssızlığım oldu, bende mağdur olmasaydım iyi olurdu diyen Karatay, şükür can kaybı ve yaralanan olmadı ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.