1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sınırın nabzını DHA tutuyor
Sınırın nabzını DHA tutuyor

Sınırın nabzını DHA tutuyor

Fırat'ın doğusuna yönelik bir askeri harekatın gündeme gelmesiyle birlikte, Demirören Haber Ajansı (DHA) ekipleri sınırın iki tarafında da alarma geçti.

A+A-

Fırat'ın doğusuna yönelik bir askeri harekatın gündeme gelmesiyle birlikte, Demirören Haber Ajansı (DHA) ekipleri sınırın iki tarafında da alarma geçti.

Sınırın iki tarafındaki haber ağını genişleten DHA, ekiplerini her türlü koşulda görüntü ve fotoğraf çekip, abonelerine servis edebilecek teknolojiyle donattı.

Sınır hattındaki Kilis, Karkamış, Suruç, Akçakale, Ceylanpınar ile Nusaybin'de KBant ve canlı yayın araçlarıyla anlık görüntü aktarımı yapan DHA ekipleri, drone, GoPro ve görüntü stabilizasyonlu el kameraları ile en sağlıklı, en doyurucu görüntüleri aboneleriyle paylaşma yarışındadır.

DYaygın kadrosu ve deneyimli muhabir ağı ile sınırın iki tarafındaki gelişmeleri anlık olarak abonelerine aktaran DHA' ekipleri, sınırın her iki tarfında da 24 saat aralıksız görev yapıyor.

TSK'nın Ocak ayında düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nı baştan sona cephe hattında takip eden ve hedefteki Afrin'in özgürleştirildiğini dünyaya ilk duyuran ajans olan DHA, Fırat'ın doğusuna yönelik olası operasyonda da aynı başarıyı yakalama peşinde.

201220181648464686872.jpg

Harekatın dillendirildiği ilk saatlerden itibaren sınırın iki  tarafında da bulunan ekiplerimiz,  özellikle  Cerablus ile Münbiç bölgesindeki tüm hareketliliği yakından takip ediyor, KBant aracıyla yaptıkları canlı yayınlarla da bölgede yaşananları Türkiye ve Dünya kamuoyuna sıcağı sıcağına aktarıyor

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.