1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sis Kazaya Neden Oldu 10 Araç Birbirine Girdi: 2 Yaralı.
Sis Kazaya Neden Oldu 10 Araç Birbirine Girdi: 2 Yaralı.

Sis Kazaya Neden Oldu 10 Araç Birbirine Girdi: 2 Yaralı.

Aksaray'da yoğun sis nedeniyle 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolu 2 saat trafiğe kapatıldı.

A+A-

Aksaray'da yoğun sis nedeniyle 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolu 2 saat trafiğe kapatıldı.

aksaray-zincirleme-kaza--(3).jpg

 

Kaza, Aksaray - Nevşehir Karayolu 25'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İran uyruklu Muhammet El Z. (39) idaresindeki İran plakalı tır, yoğun sis nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kaza sonrası tır ve dorsesi yolu tamamen kapatırken, arkadan gelen diğer araçlar kaza nedeniyle kapanan yolda durdu. Bu sırada sürücüler kaza yapan tır sürücüsünün yardımına koştuğu sırada arkadan gelen başka bir tır sürücüsü yoğun sis nedeniyle kapanan yolda kalan araçlara arkadan çarptı. 3 tır, 4 otomobil, 1 ticari ve 2 kamyon olmak 10 aracın karıştığı trafik kazasında İran uyruklu tır sürücüsü ve İlhan D. (39) yaralandı. Vatandaşların kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, AFAD, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kapanan yol nedeniyle yaralılar 1 kilometre uzaklıktaki ambulansa taşındı

aksaray-zincirleme-kaza--(16).jpg

Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ve acil yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Jandarma ve polis ekipleri de bir başka kazanın yaşanmaması için karayolunda güvenlik önlemleri aldı. Nevşehir istikametine 1,5 saat kapalı kalan karayolunda yaklaşık 10 kilometre araç kuyruğu oluştu. Kazada yaralanan yaralılar yolun kapalı olması nedeniyle sedye üzerinde AFAD, itfaiye ve 112 ekiplerince 1 kilometre uzaklıkta kalan ambulansa taşındı. Kaza sonrası polis ve jandarma ekipleri fotoğraflama çalışmalarının ardından araçları karayolundan çekici marifeti ile kaldırarak yolu yeniden trafiğe açtı.

 Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

aksaray-zincirleme-kaza--(19).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.