1. HABERLER

  2. Sokaklarda Kumlama Sürüyor

Sokaklarda Kumlama Sürüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, sokak ve ara yollarda yol düzenleme ve kumlama çalışmalarını sürdürüyor.Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri,...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, sokak ve ara yollarda yol düzenleme ve kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Doğuelagöz Mahallesi Selanik Sokak ve bu sokağa bağlanan çıkmaz sokaklar ile Aydınlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ara sokaklardaki yollarda kumlama çalışmalarına ağırlık verdi. Özellikle yeni açılan veya bozulan yolların tamir ve bakımında önemli olan kumlama çalışmalarından vatandaşlarda memnunluk duyarken, yolların asfaltlanması talebinde bulundular.

Yollarda oluşan tahribatların giderilmesi, çamur ve tozun önüne geçebilmek için kış şartları öncesi ara verilmeden sürdürülen yollardaki kumlama çalışmalarına çeşitli mahalle ve sokaklarda devam edildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Ekiplerimizin bir bölümü, ihtiyaç duyulan bölgelerdeki sokaklarda kumlama çalışmalarına ağırlık vermiş durumda. Yağışlar başlamadan ve oluşabilecek çamurlaşmanın önüne geçebilmek için alt yapısını tamamladığımız bölgelerdeki sokaklarımızda kumlama çalışmalarımız devam edecektir. Kent içinde merkez mahalle ve sokaklardaki çalışmalarımıza ek olarak özellikle köylerimizin yolları ve köy içi yollarının kumlanması ile vatandaşlarımızın çamurla olan mücadelesini bitirmeye çalışıyoruz. Daha öncede söylemiştim. Tüm engellemelere ve geciktirmelere rağmen biz, vatandaşımızın ayağını çamura bulanmadan gezebileceği bir Ereğli oluşturmanın gayret ve çabası içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.