1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Sorgun'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Sorgun'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Sorgun'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Ak Parti MKYK Üyesi Konya Milletvekili Ahmet SORGUN yayınladığı bir mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nü kutladı.

A+A-

Ak Parti MKYK Üyesi Konya Milletvekili Ahmet SORGUN yayınladığı bir mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nü kutladı.

Sorgun’un mesajı Şöyle;

”Halkımızı bilgilendirmek adına yer ve zaman gözetmeksizin fedakarca çalışan basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’”nü en samimi duygularımla kutluyorum.

Doğru, tarafsız  ve araştırmacı gazetecilik anlayışı çerçevesinde, kar –kış, gece-  gündüz demeden çalışan, kimi zaman hayatlarını dahi tehlikeye atarak görevlerini yerine getirmenin gayretinde olan  gazeteci arkadaşlarımız aynı zamanda kamusal bir görevi de yerine getirmektedirler.

Kamunun haber alma hakkının korumanın çabasında olan gazetecilerimiz çok önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Türkiye’nin yakın geçmişine baktığımız zaman Türk Basını’nın vesayetin ciddi baskılarına maruz kaldığını görmekteyiz, Ak Parti’nin iktidarda olduğu 16 yılda ise demokrasi, hak ve özgürlükler konusunda çok büyük reformlar yapılmıştır. Türk Basını da bu reformlar sayesinde ciddi anlamda rahatlamış ve nefes almıştır.

Basınımızın daha etkin çalışmalar yapması, basın çalışanlarımızın daha iyi şartlarda görevlerini yerine getirmeleri için hükümet olarak çalışmalarımız sürmektir. Demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olan basınımın vefakar çalışanlarının  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar objektif gazetecilik adına çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.