1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Sosyal Belediyeciliği Halkımız İliklerine Kadar Hissedecek”
“Sosyal Belediyeciliği Halkımız İliklerine Kadar Hissedecek”

“Sosyal Belediyeciliği Halkımız İliklerine Kadar Hissedecek”

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, Ereğli, Konya Büyükşehir ve Hükümet ile güçlü bir çatı oluşturup Ereğli’ye hizmet edeceklerini belirtti.

A+A-

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Erdal bir yandan esnafla kucaklaşırken, bir yandan da mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek projelerini anlatıyor.

“Ereğli için hayalimiz büyük. İlçemize ‘Gönül Belediyeciliği’ni getirmeye talibiz. İnşallah 1 Nisan sabahı ilçemiz yeni bir sabaha uyanacak” şeklinde konuşan Başkan Adayı Adem Erdal Ereğlili vatandaşlardan destek istedi.

“HEDEFİMİZ PARTİMİZİN ‘SOSYAL BELEDİYECİLİK’ ANLAYIŞINI HER VATANDAŞIMIZIN İLİKLERİNE KADAR HİSSETMESİNİ SAĞLAMAK”

Ereğli’de yapılacak çok şey olduğunu dile getiren Adem Erdal, “Ereğli’de yapacağımız en önemli proje sosyal belediyeciliğe farklı bir boyut kazandıracağız. Sosyal belediyecilik noktasında bugüne kadar güzel hizmetler verildi ama bizim hedefimizde partimizin ‘sosyal belediyecilik’ anlayışını her vatandaşımızın iliklerine kadar hissetmesini sağlamak var. Bu yüzden biz göreve talip olduğumuz ilk günden itibaren faaliyet odaklı hareket ettik. Bir yandan halkımızı dinledik, bir yandan da projelerimizi şekillendirdik” dedi.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Çocuklarımız ve gençlerin geleceğimiz olduğunun altını çizen Başkan Adayı Adem Erdal, “Belediye Başkan Adayı olarak gençlerimize karşı büyük sorumluluk hissediyorum. Bu yüzden biz faaliyet programımızın odağına geleceğimizi koyduk. Dünyada üretim ve iş modelleri değişiyor. Yeni bir dönem başlıyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi çağa hazırlamak için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Teknolojiye ve internete ücretsiz olarak erişebilecekler. Projelerini ve yaratıcılıklarını destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

EREĞLİ, KONYA BÜYÜKŞEHİR VE HÜKÜMET İLE GÜÇLÜ BİR ÇATI OLUŞTURACAĞIZ

Ereğli, Konya Büyükşehir ve Hükümet ile güçlü bir çatı oluşturup Ereğli’ye hizmet edeceklerini belirten İttifak Adayı Adem Erdal, “Ereğli’ye yapılacak her projede Büyükşehir ve Hükümet desteğini yanımızda hissedeceğiz. Hizmete kırsal mahallelerden başlayacak bu mahalleleri şehir merkezi ile bütünleştireceğiz. Ereğli kalkınmayı ve gelişimi her bölgesinde hissedecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.