1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. SUBAŞIN DA KARAOĞLAN SESLERİ
SUBAŞIN DA KARAOĞLAN SESLERİ

SUBAŞIN DA KARAOĞLAN SESLERİ

Cumhuriyet Halk partisi Ereğli Belediye başkan adayı Bülent Ecevit Tatlidil çalışmalarını Subaşında yaptığı açık hava toplantısıyla sürdürdü.

A+A-

Cumhuriyet halk partisi 24.Dönem milletvekili ve parti meclis üyesi Gökhan Günaydın'ın katılımıyla yapılan toplantı miting havasında geçti.

Bülent Ecevit Tatlıdil '' Sizi en iyi ben anlarım,ben topraktan geldim,toprakladoydum,topraklabüyüdüm.Biz üretiyoruz meyve,sebze,hububat,et,süt  tarımla ilgi ne varsa Ereğli de biz üretiyoruz.Bizim üretmek gibi bir derdimiz yok bizim derdimiz,sorunumuz katma değer sağlamak.Tarım organize sanayi ile ürünlerimize katma değer sağlayacağız Ereğli'yi markalaştıracağız.'' dedi. Tatlıdil in konuşmasından sonra mikrofonu alan Parti meclis üyesi Gökhan Günaydın '' Bülent Ecevit Tatlıdil aynı zamanda partimizin en üst karar organın üyesidir.Bu Cumhuriyet Halk partisinin Ereğli ye sizlere verdiği değerin en büyük göstergesidir.Bizler Ecevit başkanın hep yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.Cumhuriyet Halk partisi Ereğli için elini taşın altına koymaktan hiç bir zaman çekinmedi ve çekinmeyecekte.'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.