1. HABERLER

  2. KONYA

  3. TAHİR AKYÜREK; “TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE KİLİTLENMİŞ DURUMDA”
TAHİR AKYÜREK; “TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE KİLİTLENMİŞ DURUMDA”

TAHİR AKYÜREK; “TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE KİLİTLENMİŞ DURUMDA”

Tahir Akyürek, 24 Haziran seçimlerinde Aykent Ayakkabıcılar Sanayi esnafından destek istedi.

A+A-

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek; İl Başkanı Hasan Angı, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile birlikte Aykent Ayakkabıcılar Sanayi sitesinde esnafları ziyaret etti. Şehirlerin ana dinamiğini üreticilerin oluşturduğunu ve sanayilerin de şehirlerin gücüne önemli katkılar sunduğunu ifade eden Tahir Akyürek, “Türkiye 2023 hedefine kilitlenmiş durumda. Konya olarak, ülkemizin belirlenen hedeflere ulaşabilmesi adına daha güçlü katkı vermek için çaba sarf ediyoruz” dedi. Karatay Muhtarlar Derneği’nin iftar programına da katılan Akyürek, yeni dönemde Konya’nın 31 ilçesine hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

3-146.jpg 

Cuma namazını Aykent Ayakkabıcılar Camii’nde kıldıktan sonra beraberindeki AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve partililerle birlikte esnafları ziyaret eden Tahir Akyürek, 24 Haziran seçimlerinde Aykent Ayakkabıcılar Sanayi esnafından destek  istedi.

 

“24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

Seçim çalışmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Tahir Akyürek, “Ziyaretlerde, halkla buluşmalarımızda AK Parti olarak bugüne kadar yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Hamdolsun Konya’mızda ve ülkemizde AK Parti olarak birçok esere ve hizmete imza atıldı. Vatandaşın bakış açısı şu; Yaparsa Yine AK Parti yapar. Eksik varsa yine bunu AK Parti tamamlar. SKM programlarımız çerçevesinde bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Ekipler halinde sanayileri ve yine halkımıza farklı etkinliklerle ulaşmaya çalışıyoruz. 31 ilçede iftar programlarıyla, akşamları sohbet programlarıyla, sahur programlarıyla insanlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. 24 Haziran seçimi çok önemli. Çünkü Türkiye’de sistem değişiyor. Cumhuriyet tarihinde ilk defa farklı bir kamu yönetimi sistemine geçilecek. Bu sistemde bütün eski liderlerin rahmetli liderlerin hayali olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza bu yeni sistemi de anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

 

“SANAYİLERİMİZ ŞEHRİMİZE ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR”

Şehirlerin ana dinamiğini üreticilerin oluşturduğunu ve sanayilerin de şehirlerin gücüne önemli katkılar sunduğunu ifade eden Tahir Akyürek,“Türkiye 2023 hedefine kilitlenmiş durumda. 2023 hedefini seslendiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. 2023’te dünyanın en güçlü 10 ülke arasında yer alma hedefimiz var. Hem ekonomide hem milli gelirde hem savunma sanayisinde buna ülkemizin yetişebilmesi için şehirlerimizin de güçlü olması lazım. Şehirlerimizin ana dinamiğini aslında üretici insanlarımız oluşturuyor. Sadece belediyecilik çalışmaları şehri güçlü kılmaz. Dünden bugüne Konya’da sanayi gerek organize sanayi gerek özel organize sanayi alanları Konya’nın gücünü oluşturuyor. Mesela içinde bulunduğumuz alan Ankara yolu üzerinde yaklaşık 40 bin sigortalı olarak çalışan kardeşimiz var. 15 sene önce buralarda çalışan 7-8 bin kişiydi, şu anda 40 bin kişi.Yine Konya organize sanayide 9-10 bin çalışan vardı şimdi 38-39 bine çıktı. Konya’nın gücünü aynı zamanda sanayiler ve üretim oluşturuyor. 2023 hedefine ülkemizin ulaşabilmesi için şehrimizin daha da güçlenmesi için çaba gösteriyoruz. Çalışmalarımızda bunları da anlatıyoruz. 24 Haziran seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“İNŞALLAH MEMLEKETİMİZ ÇİFTE BAYRAMI YAŞAYACAK”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise yaptığı açıklamada, "Ayakkabıcılar esnafımızın Konya’nın geçmişinden bugüne dede mesleği olarak bilinen ve bu sektörde pek çok duayen olan kuruluşlarımız var. Sanayimizi dolaşarak değerli önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız şu anda milletvekili adayımız Tahir Akyürek bey, Karatay ilçe başkanımız, Karatay Belediye Başkanımız, İl ve ilçe teşkilat mensubu arkadaşlarımızla beraber ziyaret ediyoruz. Yerinde ziyaretler önemli. Hem yaptıkları işleri görmek adına hem de adaylarımızı sahada onların görmesi amacıyla önemli bir çalışma, devam ediyoruz. Tüm sahada hem ana kademe olarak yaptığımız organizasyonlar hem kadın kollarımızın ev ziyaretleri, gençlik kollarımızın gençlik programlarını tüm mahallelerde yürütüyoruz. Sadece merkezde değil 31 ilçede yürüyen bu çalışmalar bereketle devam ediyor. İftara kadar olan kısım ve iftar sonrası olan çalışmalarla da beraber de gayet güzel bir şekilde Ramazanın bereketiyle yürüyor. Bugün mübarek Cuma günü. Artık Ramazanın son Cuma günü olarak eda etmiş olduk. Bir daha ki Cuma bayram. İnşallah memleketimiz çifte bayramı yaşayacak. Bir taraftan Ramazan Bayramını diğer taraftan da 24 Hazirandaki demokrasi bayramını inşallah” dedi.


“YENİ DÖNEMDE 31 İLÇEMİZE HİZMET ETMEYEDEVAM EDECEĞİZ”

Öte yandan Karatay Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği iftar programına da katılan Tahir Akyürek, burada yaptığı konuşmada da Karatay’ın gelişimi için ilçeye hizmet eden yöneticilerin uyum içerisinde çalıştıklarını görmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, kendilerinin de Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 14 yıllık süreçte merkez ilçeler başta olmak üzere Konya’nın 31 ilçesine katkı vermeye çalıştıklarını ve bundan sonraki süreçte de her türlü katkıyı vermeye devam edeceklerini söyledi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.