1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Tahtaköprü’de “Başkan Oprukçu” Nidaları
Tahtaköprü’de “Başkan Oprukçu” Nidaları

Tahtaköprü’de “Başkan Oprukçu” Nidaları

Haftasonu seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Tahtaköprü’de coşkulu bir kalabalıkla kucaklaştı.

A+A-

Haftasonu seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Tahtaköprü’de coşkulu bir kalabalıkla kucaklaştı.

f047e237-e9ca-4cae-9ce6-6b6f3f116bb1.jpg

                Tahtaköprü’de bir kahvehanede düzenlenen seçim programına katılan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’yu, bölge halkı coşkuyla karşıladı. Bu seçimin, hak ve adalet arayışında olanlarla, gücü kendilerinde görenler arasında gerçekleşeceğini belirten Oprukçu, “Ben gücünü Hakkın rızasından ve halkın sevgisinden alan bir insanım. Sizler, Ereğli’nin birilerinden büyük olduğunu göstermek için beni istediniz, bende halkın ekseri çoğunluğunun bu isteğine boyun eğip geldim. Geldim, çünkü aradan 5 yıl geçmesine, üçlü ve güçlü olacakları taahhüdünü vermelerine rağmen, benim Ereğli’ye kazandırdığım hizmet ve eserlerin yanından bile geçemediklerini gördüğüm için geldim. Adam gibi hizmet edilmesini istiyorsanız, haksızlıklara bir dur demek istiyorsanız, sandıkta Bağımsız aday Hüseyin Oprukçu’ya oy vererek bu dik duruşumuzu taçlandırmanızı istiyorum” dedi.

253c7278-a4ae-4401-90e9-b3d3e30d95aa.jpg

                Atılan ‘Başkan Oprukçu’ sloganlarıyla konuşmasına zaman zaman ara veren Hüseyin Oprukçu, “Projelerimize inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Açı ve açığı olmayan bir Ereğli arzu ediyorsak önce onu projelendirmek, daha sonrada yetki alarak bunu hayata geçirmemiz gerekiyor. Düşünmeden hayal edilmez, projelendirmeden de hayaller gerçekleştirilmez. Ama hayali ve sevdası Ereğli olmayanlarında bu düşüncelerle işi olmaz. Biz ömrümüzü bu ülke ve Ereğli’ye hizmet etmeye vakfettik. Bizimle gönül birliği kuranları, bizimle yol arkadaşlığı yapmaya davet ediyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun, gönlü Ereğli için yananları yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.