1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Tarım İşçisi Ailenin Kaybolan Çocuğunu Jandarma Buldu
Tarım İşçisi Ailenin Kaybolan Çocuğunu Jandarma Buldu

Tarım İşçisi Ailenin Kaybolan Çocuğunu Jandarma Buldu

Ereğli'de tarım işçiliği yapan ailesiyle birlikte çadırda kalan Yusuf Altındağ (14), dün akşam saatlerinde kız kardeşiyle kavga edince, çadırı terk edip kaçtı.

A+A-

Ereğli'de tarım işçiliği yapan ailesiyle birlikte çadırda kalan Yusuf Altındağ (14), dün akşam saatlerinde kız kardeşiyle kavga edince, çadırı terk edip kaçtı. Gece boyunca ailesi ve jandarma tarafından aranan  Yusuf Altındağ,  bugün öğle saatlerinde yaklaşık 3 kilometre ilerideki çiftliğin yakınında bulunup ailesine teslim edildi.
Şanlıurfa'dan Ereğli ilçesine tarım işçisi olarak gelen ve tarlalarda çalışan ve 11 çocuklu Osman ve Şemse Altındağ çiftin  oğlu olan Yusuf Altındağ,  dün akşam saatlerinde kız kardeşiyle tartışıp kavga etti. Ardından çadırı terk edip kaçtı. Oğullarının geri dönmemesi üzerine ailesi, diğer çadırlarda kalan yakınlarıyla birlikte çevrede arama yaptı. Ancak ortaokul 1'inci sınıf öğrencisi Yusuf'un izine rastlanılmayınca jandarmaya haber verildi. Jandarma da aile ve çevredekilerle birlikte gece boyunca arama yaptı. Bir türlü izine rastlanılmayan Yusuf Altındağ, öğle saatlerinde yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki çiftliğin yanındaki bir baraka bulundu. Ardından ailesine teslim edildi. Gece boyunca bir barakada kaldığı belirten Yusuf Altındağ, ''Kız kardeşimle kavga etmiştim. Korkup kaçtım. Çiftliğin yakınında saklanıp geceyi geçirdim. Gündüz de jandarma bulup beni getirdi.'' dedi.

dsc_8052-001.jpgdsc_8052-002.jpg

ÇOCUĞU BULUNAN ANNE ŞEKER DAĞITTI

Anne Şemse Altındağ ise çocuğunun bulan Ereğli jandarma ekiplerine teşekkür ederek, Oğluna yeniden kavuşan Anne Şemse ise sevincini komşu çadırlara ve çevresindeki çocuklara şeker dağıtarak paylaştı.

dsc_8044-002.jpgdsc_8048-002.jpgdsc_8049-001.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.