1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Taşağıl ve Alhan’da Oprukçu Dedi
Taşağıl ve Alhan’da Oprukçu Dedi

Taşağıl ve Alhan’da Oprukçu Dedi

Taşağıl ve Alhan’da coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, seçim yaklaştıkça sahte isim ve feyk hesaplarla saldırıların sıklaştığını belirterek, “Demek ki onlarda Hakkın ve Halkın benim yanımda olduğunu anladıla

A+A-

Taşağıl ve Alhan’da coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, seçim yaklaştıkça sahte isim ve feyk hesaplarla saldırıların sıklaştığını belirterek, “Demek ki onlarda Hakkın ve Halkın benim yanımda olduğunu anladılar” dedi.

1-238.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında Taşağıl ve Alhan Mahallelerine giden Hüseyin Oprukçu, halkın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı. Gittiği bütün mahallelerde benzer sevgi ve ilgi ile karşılanan Oprukçu, şahsının hedef alınarak yapılan saldırıların kendisini Ereğli halkının hadimi olmaktan alıkoyamayacağını söyledi. Mahalle sakinleri ise tezahüratlar eşliğinde “Seni Başkan yapacağız” dediler.

2-279.jpg

Büyükşehir yasasının uygulamaya başlamasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen Ereğli Belediyesinin mahallelerin imar planı sorununu çözememesinin beceriksizlik olduğunu ifade eden Oprukçu, “Sizin ve imar planı yapılmadığı için hala mera statüsünde bulunan bütün mahallelerimizin bu sorununu söz veriyorum ben bitireceğim. Sizlerin bana karşı olan bu sevginizi görenler son dönemlerde saldırılarını arttırdı. Sahte hesaplardan kendilerine ulaşılamayacağını zannediyorlar, ancak yasal süreç başlatıldı. Hak ve halk benim yanımda olduktan sonra nereden ve nasıl saldıracaklarının önemi yok. Çünkü inanıyorum ki 31 Martta onlara en güzel cevabı birlikte vereceğiz ve Ereğli’ye adam gibi hizmet etmek neymiş hepsine göstereceğiz” dedi.

cb2d393f-b614-443f-9ffa-e0e3594fead5.jpg

Ereğli’ye kazandıracakları yatırım projeleri ile açı ve açığı kalmayan bir kent oluşturmayı amaçladıklarını belirten Bağımsız aday Hüseyin Oprukçu, “Gençlerimiz iş için göç etmesin, kızlarımız saatlerce öteye giderek çalışmak zorunda kalmasın diye istihdam oluşturacak projeler hazırladık, yatırımcılarla konuştuk. Çiftçimizin üreteceği sebze fidelerini kendi organik çiftliklerimizde üreterek dağıtacağız. Meyve ağaçlarını yetiştirip vereceğiz. Kazanan ve yeşil bir Ereğli hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

e66e41ca-1381-44db-bedb-fe8167007908.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.