1. HABERLER

  2. Temiz Şehir için Yoğun Mesai

Temiz Şehir için Yoğun Mesai

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ziya Gökalp mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi yanındaki Ahmet Avlanmaz Parkı ile Yeni Sanayi Sitesi içerisinde...

A+A-

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ziya Gökalp mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi yanındaki Ahmet Avlanmaz Parkı ile Yeni Sanayi Sitesi içerisinde ve Atatürk Kültür Parkında yoğun bir temizlik çalışması yaptılar. Şehrin genelinde olduğu gibi sosyal yaşam alanlarının ve Belediye hizmetleriyle çehresi değişen sanayi sitesinin temizliği hususunda da Belediyenin yine hizmette kusur etmediği görülmektedir.

Sanayi sitesi içerisi,Ahmet Avlamaz Parkı,Atatürk Kültür parkı içerisinde yoğun bir temizlik çalışmaları yanı sıra mahallelere sunulan temizlik hizmeti hususunda Başkan Oprukçu’nun talimatıyla Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 7 gün 24 saat kesintisiz çalıştıkları belirtildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ; “ Temizlik hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde sunulması için yoğun bir gayret ve çaba göstermekteyiz. Ne var ki , Ereğli’deki hemşerilerimiz de temizlik hususunda gerekli hassasiyeti göstermeliler , yapılan hizmetler neticede bu şehirde yaşayan vatandaşlarımız için ,bu bilinçle temiz bir çevre ,düzenli bir Ereğli oluşturma adına her birey en azından yerde gördüğü bir kağıt parçasını alıp yakınındaki bir çöp kutusuna atmalıdır. Bu hem şehrimizin temizliği açısından hem de birey olarak çevreye duyulan saygının bir gereğidir.Belediye olarak temizlik hizmetinin önemli bir hizmet olduğu bilinciyle bu yöndeki çalışmaları aksatmadan yürütmenin çabasındayız. “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.