1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ticaret Borsasından İftar Yemeği
Ticaret Borsasından İftar Yemeği

Ticaret Borsasından İftar Yemeği

Ereğli Ticaret Borsası tarafından iftar yemeği verildi. Borsa üyesi katılımcılar ve aileleriyle birlikte yemeğe çok sayıda davetli katıldı.

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası tarafından iftar yemeği verildi. Borsa üyesi katılımcılar ve aileleriyle birlikte yemeğe çok sayıda davetli katıldı.

2-159.jpg

Demireller Tesislerinde düzenlenen İftar yemeğine ;Ereğli  Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Zübeyir Dursun, AK Pati Yönetim kurulu üyeleri  Adem Şen, Yıldırım Gardaş ve Abdullah Çelik, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Fatih Saçıkaralı, CHP Parti Meclis Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal, MHP İlçe Başkanı Musa  Yılmaz, MHP Konya milletvekili adayı Sefa Lök, Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Ereğli Pancar Ekicileri Birliği Başkanı Taha Üzer, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız, Yardımsever iş adamı Mustafa Maç, Ereğli Özel Toros Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Sarı ve çok sayıda borsa üyesi ve aileleri yemeğe birlikte katıldı.

4-111.jpg

Yemeğin hemen ardından Borsa başkanı Zekeriya Ünlü yaptığı konuşmada Görev süresinde yaptığı hizmetleri ve İlçemiz Ereğli'ye sağlık alanında önemli bir eksikliği gidererek,  Ereğli Ticaret Borsası tarafından kazandırılan Ruh Sağlığı Merkezinin kazandırılmasında emeği geçenlere plaketleri verilerek yardımseverler ve emeği geçenler onuru edildi.

3-139.jpg

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü ve Yönetim Kurulu üyeleri yemeğe katılan davetlilere katılımları nedeniyle teşekkür etti.

5-063.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.