1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Tır Traktörü Biçti;1 Ağır 4 Yaralı
Tır Traktörü Biçti;1 Ağır 4 Yaralı

Tır Traktörü Biçti;1 Ağır 4 Yaralı

Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında, Tır ile Traktörün karıştığı kazada; 1 ağır 4 kişi yaralandı.

A+A-

Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında, Tır ile Traktörün karıştığı kazada; 1 ağır 4 kişi yaralandı.

dsc_5060.jpg

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 21,30 sularında Aksaray Adana karayolu üzeri, Ereğli İlçesine bağlı Zengen Mahallesinde meydana geldi. Savaş Altuğ idaresinde ki 06 SDG 20 plakalı Tır ile Ramazan Yurddaş yönetiminde ki 42 YY 139 Plakalı traktör ile çarpıştı. Kazada Tır sürücüsü Savaş Altuğ ve Traktör sürücüsü Ramazan Yurddaş birlikteTraktör ’de yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu ve diğer bir yolcuyla birlikte toplam 4 kişi yaralandı.

dsc_4971.jpg

Yaralılar olay yerine vatandaşlar tarafından çağrılan 112 sağlık ambulansı ile Niğde ve Bor Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Suriye uyruklu işçinin durumunun ağır olduğu ise edinilen bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

dsc_5064.jpg

Kaza sonrasında, Adana Aksaray karayolu Aksaray istikametine yaklaşık 1 saat araç trafiğine kapandı. Kazaya karışan Traktörün iş makinası tarafından karayolundan kaldırılması ve yapılan yol temizliğinin ardından karayolu araç trafiğine tekrar açıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ZENGENLİLER KARA NOKTAYA ÜST GEÇİT İİSTİYOR

İlçemiz Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesi sakinleri kazaların sık sık yaşandığı kara nokta olarak bilinen noktaya üst geçit veya çiftçiliğe uyumlu olan düzenli bir altgeçit istiyor.

Zengen mahallesinde kazaların sık sık yaşandığı bu kara noktaya, vatandaşlar rahat bir şekilde kullanabilecekleri göstermelik olmayan gerçekten ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir üst geçit veya kullanışlı bir alt geçit istediklerini talep etti.

Türkiye'nin en verimli tarım alanlarının olduğu Zengen bölgesine yakışır bir hizmet verilmesi gerektiğini söyleyen Zengen halkı, E90 karayolu gibi önemli bir noktada bulunan Asya’yı Avrupa’ya bağlayan karayolu üzerindeki yerleşim birimi olan Zengenli vatandaşlar ekili tarım alanlarının yolun her iki tarafında da bulunması itibarıyla tarlalarına ve evlerine iş makinalarıyla geçmekte güçlük çektiklerini dile getiren vatandaşlar, geçimlerinin çiftçilik ve hayvancılık olduğunu ifade eden ve her gün tarlaya giderken ve evlerine dönerken kaza korkusuyla yaşadıkları söyleyen çiftçi yol sorununa kalıcı bir çözüm istedi.

Daha fazla canlar yanmasın diyerek mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililerin bu çağrılarına kulak vermesini istediler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.