1. HABERLER

  2. KONYA

  3. TORKU, ÇİN'DEKİ YARIŞLARA DA DAMGASINI VURDU
TORKU, ÇİN'DEKİ YARIŞLARA DA DAMGASINI VURDU

TORKU, ÇİN'DEKİ YARIŞLARA DA DAMGASINI VURDU

Son yılların en başarılı takımlarından biri olan Torku Şekerspor, Çin’de gerçekleştirilen 2018 Mavi Göl Turu’nda da (Tour of Qinghai Lake) istikrarlı bir grafik sergiledi. Elde ettiği derecelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Torku Şekerspor, biri bi

A+A-

Son yılların en başarılı takımlarından biri olan Torku Şekerspor, Çin’de gerçekleştirilen 2018 Mavi Göl Turu’nda da (Tour of Qinghai Lake) istikrarlı bir grafik sergiledi. Elde ettiği derecelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Torku Şekerspor, biri birincilik olmak üzere 4 kez podyuma çıktı.

cin2018-(1).jpeg

TORKU ŞEKERSPOR, TÜRKİYE’NİN GURURU OLDU

Katıldığı bütün organizasyonlarda adından söz ettirmeyi başaran ve ülkemizin gurur kaynağı olan Torku Şekerspor Bisiklet Takımı, son olarak Çin’de düzenlenen 2018 Mavi Göl Turu’nda (Tour of Qinghai Lake) boy gösterdi. Tur, 13. etabın koşulmasıyla son buldu. Uzun parkurlar, yüksek rakım, kar, yağmur ve zaman zaman mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklıklarla mücadele eden sporcular açısından Mavi Göl Turu oldukça zorlayıcıydı. 22 takımın yarıştığı organizasyona dünyaca ünlü 154 sporcu katıldı. Türkiye’nin tek kıta bisiklet takımı olan

Torku Şekerspor, Mavi Göl Turu’nda da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Grand Prixden büyük bir başarı ile çıktıklarını ifade eden Torku Şekerspor Kulübü Bisiklet Antrenörü Branco Filip, Torku Şekerspor'un 7 sporcu ile katıldığı 13 etaplık Mavi Göl Turunda 1'i birincilik olmak üzere 4 podyum gördüğünü, başarılı takımlardan birisi olarak turu tamamladığını ifade etti.

cin2018-(1).jpg

Torku Şekerspor'un podyum görmeye devam edecek bir tempoda çalışmaya devam ettiğini vurgulayan Branco Filip, “Desteklerinden dolayı Başkanımız Recep Konuk'a çok teşekkür ediyorum. Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Romanya, Belgrad, Sırbistan, Bosna Hersek ve son olarak Çin’de düzenlenen uluslararası yarışlarda başarılı bir performans gösterdik. Bu yıl Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunda da iyi bir netice almak istiyoruz, onun için de yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

cin2018-(2).jpegcin2018-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.