1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Tüm Zorlukları Birlik ve Beraberliğimizle Aşacağız
Tüm Zorlukları Birlik ve Beraberliğimizle Aşacağız

Tüm Zorlukları Birlik ve Beraberliğimizle Aşacağız

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kurban Bayramı’yla ilgili yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizin artarak güçlenmesine vesile olmasını diliyorum

A+A-

İstiklal ve istikbalimiz için büyük bir mücadele verdiğimiz bu günlerde maddi ve manevi açıdan millet olarak daha da kenetlenmeliyiz. Tüm zorlukları birlik beraberliğimizle aşacağız” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kurban Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Kurban’ın Allah’a yakınlaşma vesilesi olduğunu ifade eden Milletvekili Halil Etyemez,Kurban ibadetiyle toplumsal yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini belirtti.

Bayramların birlik ve beraberliğin artmasında en önemli etkenlerden biri olduğunu kaydeden Halil Etyemez, ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini söyledi. Tehdit ve şantajla ülke ekonomisine yönelik hain saldırıların yapıldığına dikkat çeken Milletvekili Etyemez, tüm zorlukların birlik ve beraberlikle aşılacağını vurguladı.

Etyemez, “Ülkemiz büyüdüğü, güçlendiği ve mazlumlara umut olduğu için zalimlerin hedefi olmaktadır. Emperyalist güçler, spekülasyonlarla, tehdit ve şantajla ekonomimizi dar boğaza sokmaya çalışmaktadır. Ülke olarak tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğiz. Ülkemize karşı yapılan ekonomik savaşı kazanacağız. Savaşı kazanmamızdaki en büyük güç, millet olarak birlik ve beraberliğimizdir. Bin yıldır nice zorlukları, saldırıları birlik ve beraberliğimizle aşmış bir milletiz. İstiklal ve istikbalimiz için büyük bir mücadele verdiğimiz bugünlerde maddi ve manevi açıdan millet olarak daha da kenetlenmeliyiz. Çanakkale’de, Milli Mücadele’de, 15 Temmuz’da nasıl birlik ve beraberliğimizle hainlere fırsat vermediysekbu gün de vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu, hükümetimizin çalışmaları, milletimizin birliğiyle inşallah bu ekonomik savaştan güçlenerek çıkacak, büyümeye, güçlenmeye, mazlumlara umut olmaya devam edeceğiz. Ekonomik savaşta Türkiye’mizin dik duruşu, diğer mağdur ülkelere de örnek teşkil edecek, dünyadaki ticaretin yönü değişecektir. Dolara endeksli bir ticaret değil, ülkelerin milli paralarıyla ticaret yapmasının önünü açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.