1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TÜRK MİLLETİNİN İSTİKLALİNE SAHİP ÇIKIŞI: 15 TEMMUZ
TÜRK MİLLETİNİN İSTİKLALİNE SAHİP ÇIKIŞI: 15 TEMMUZ

TÜRK MİLLETİNİN İSTİKLALİNE SAHİP ÇIKIŞI: 15 TEMMUZ

Av.Musa Yılmaz -MHP Ereğli İlçe Başkanı

A+A-

15 Temmuz, dini malzeme ederek, hizmet ve himmeti araç olarak kullanarak, cemaat olgusuyla birlikte beddua seansı, cinnet nöbeti geçiren ve hırsını cürüm ve cinayetle çıkaran hain terör örgütü fetö’nün Türkiye’ye suikast planı, saldırısı ve işgale kalkışmasıdır.

Fetö, kanunsuz bir şekilde uçurulan savaş uçaklarıyla milletimizin üzerine ateş yağdırdı, milletimizin namlularını milletimize çevirdi fakat milletimiz tanklara selam durmadı önüne yattı, silahlara meydan okudu, darbecilerin önüne geçti.
Türk milleti, üzerimizde oynanan oyunlara, aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen cesaretle dimdik durmuş, yekvücut olmuştur.
Bunun içindir ki; 15 Temmuz yeni bir milattır ve Türk milleti vatanına, istiklaline kanıyla, canıyla, imanıyla sahip çıkmıştır.
Milliyetçi Hareket Partisi milletle milliyetçilikle demokrasiyi ikiz kardeş görür. Dolayısıyla milliyetçiği savunan partimiz her zaman demokrasiden yanadır. Milletimiz ve demokrasimize sela verdirmek isteyenler 15 Temmuz gecesi hain emelli fikirlerine sela verdirmiş ve dolayısıyla hepsi belasını bulmuştur.
Bu süreçte 15 Temmuza kontrollü deyip dediklerinden vazgeçenler ortaya çıkmıştır. Açıkça ifade etmeliyim ki; 15 Temmuz’a kontrollü diyenlerin kumandaları Pensilvanyadadır.
Cenab-ı Hakka şükürler olsun ki, Türk milleti tehlikeyi kendi azim ve kararlılığıyla def etmiş, milli vicdan korkusuzca direnmiş, hayasız akın durdurulmuştur.
Milletçe sağlam durursak, bir olup diri olursak, ne şekilde ve neyle saldırırlarsa saldırsınlar Türklüğün kalesini aşamazlar, bizi sindiremezler, teslim alamazlar.
Bir ölürsek bin dirilmesini biliriz.
En büyük temennim bir daha böylesi bir kalkışma, işgal ve istila teşebbüslerinin yaşanmamasıdır.

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, 15 Temmuz’da destansı mücadeleleriyle milli gönüllerde taht kuran 251 şehidimize, terörle mücadelede tarih yazan kahramanlarımızı rahmet anıyor, tgazilerimize uzun ve huzurlu ömürler temenni ediyor,
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün geleceğimiz açısından yeni bir dirilişe vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.