1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Türkmen Mahalle Yolu Sıcak Asfaltla Buluştu
Türkmen Mahalle Yolu Sıcak Asfaltla Buluştu

Türkmen Mahalle Yolu Sıcak Asfaltla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Türkmen Mahalle Yolunda özenli çalışmaları devam ederek sıcak asfalt döküm çalışmalarına başladılar.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Türkmen Mahallesi yolunda çalışmaları devam ederek sıcak asfalt döküm çalışmalarına başladı.

Ereğli'de en yoğun yollarımızdan birisi olan Türkmen Mahallesi yolu birçok mahalleyi birbirine bağlıyor, Türkmen, Akhüyük, Çiller, Kamışlıkuyu, Aşağı Göndelen, YukarıGöndelen, Acıkuyu, Yeniköy, ve Zengen Mahallelerinin yansıra Ankara Niğde ve Aksaray karayolu güzergahında bulunanönemli bir geçiş noktası olan karayolu bu bölgede araç trafiği yoğunluğunu ciddi bir oranda azaltıyor.

BÖLGE YOLLARI TARİHİNDE İLK KEZ SICAK ASFALT İLE TANIŞTI

Büyükşehir 6. Bölge müdürlüğü ekiplerinin bölgemizde ve ilçemiz Ereğli’ye bağlı mahallelerimizde bu bölge yollarımızın tarihinde ilk kez yapılansıcak asfalt çalışmaları nedeniyle kalıcı bir hizmete imza attıkları görüldü.Bölgemize verilen değer ve hizmet nedeniyle yapılan çalışmalarda görüldüğü gibi gerçekten kalıcı yol çalışmasının olduğu verilen hizmetle kendini gösterdi.Eskiden köy statüsünde olan mahallelerimize götürülen sıcak asfalt çalışmalarıyla  insanımıza verilen değerinde bir göstergesi olmuştur.

Bizlerde halkımızdan takdir gören çalışmaları nedeniyle Metro Tv olarak Konya Büyükşehir Belediyesi 6. Bölge Müdürlüğü ekiplerini özenli çalışmalarından dolayı kutluyor  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

c2a0ebc9-8605-4f9f-950c-5fd99c36f821.jpg

2-188.jpg6-045.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.