1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ünlüye Ziyaret
Ünlüye Ziyaret

Ünlüye Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Tic. Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Daire Başkanı Hasan Erbay Ereğli Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

A+A-

Borsaya ziyaret gerçekleştiren Selçuk Öztürk ve Hasan Erbay, “TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerde bulunarak talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hizmet üretme noktasında oda ve borsalarımıza destek oluyoruz.” dedi.

Başkan Selçuk Öztürk ve Hasan Erbay’la bir araya gelen Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü Borsamız çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na borsamız ve ilçemiz adına yapılacak çalışmalarla ilgili öneri ve isteklerini iletti. Başkan Ünlü, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek verdikleri destekten dolayı TOBB yönetimine teşekkür etti.

unlu-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.