1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. VARDAR BİR EKSİĞE DAHA NEŞTER VURDU
VARDAR BİR EKSİĞE DAHA NEŞTER VURDU

VARDAR BİR EKSİĞE DAHA NEŞTER VURDU

Halkapınar'da kapalı Pazar yerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

A+A-

Halkapınar'da kapalı Pazaryerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Halkapınar’ın merkezinde yapılacak olan kapalı pazaryeri, Sebze hâliyanında bulunan alana inşa edilmek üzere edilmek üzere yoğun bir katılım ile temeli atıldı. Kapalı pazaryerinin temel atma töreni ilçe halkı ve pazarcı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.

1-187.jpg

Temel atma törenine, Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın,  Belediye Başkanı Fahri Vardar'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurun ve yönetim kurulu, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri,  oda başkanları STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Halkapınar’ın başarılı ve sevilen Başkanı Fahri Vardar yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi.  Vardar başkanlı görevini deviraldığı 2014 yılından bugüne kadar yaptığı hizmetleri kısa başlıklarla anlatırken, Kapalı Pazar yeri hakkında bilgi verdi.  Başkan Vardar, 2 bin 500 metrekare alana sahip bir alanda yapılacak olan kapalı pazar yerinin açılış töreni için burada bulunmaktayız dedi.

dsc_9422.jpg

Vardar, Esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda onların daha rahat, daha sağlıklı bir ortamda, geçimlerini temin etmeleri, alışverişlerini yapmaları amacıyla bu işe kalkıştık. Esnafımız yazın güneşten, kışın kardan, yağmurdan korunmuş olacak. Halkımızave esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi. Vardar, Halkapınar’ın Mahallelerine götürülen hizmetleri bir bir anlatarak yapılan çalışmalarla adeta Torosların yamaçlarında ki hizmet gitmeyen ve götürülmeyen yerleri yapılan çalışmalarla birçok eksikliğin giderildiğini ifade etti.

dsc_9437.jpg

Vardar Kapalı pazaryerinin Halkapınar halkına ve pazarcı esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü tarafından yapılan dualar eşliğinde Kurban kesiminde bulunuldu. Ardından ise Başkan Vardar Kaymakam Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurun tarafından butona basılarak temele ilk beton atılımı gerçekleşti.

Törene katılan Halkapınar Kaymakamı YusufMelikşah Aydın’a Belediye Başkanı Vardar verdiği bilgide ise bir aksilik olmaz ise hava şartları müsaade ettiğinde iki ay içerisinde bitireceklerini ifade etti.

dsc_9456.jpg

Önemli bir hizmete imza atan ve Halkapınar’da yine bir ilki gerçekleştiren Vardar’a vatandaşlar ise bu önemli yatırım hizmetinden dolayı Başkan Fahri Vardar'a teşekkür etti.

 

dsc_9465.jpg

dsc_9448.jpg

dsc_9448.jpg

dsc_9467.jpg

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.