1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar İftar Yemeklerini Sürdürdü
Vardar İftar Yemeklerini Sürdürdü

Vardar İftar Yemeklerini Sürdürdü

Halkapınar Belediyesi geleneksel iftar programlarına Nernek mahallesinde verdiği iftar yemeği ile devam etti.

A+A-

Halkapınar Belediyesi geleneksel iftar programlarına Nernek mahallesinde verdiği iftar yemeği ile devam etti.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ; Halkapınar İlçesinde Ramazan’ın o güzel manevi coşkusunu Nernek Mahallesinde sürdürdü. Düzenlenenİftar programına Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurun, Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri,Nernek Muhtarı İdris Koçak ve çok sayıda mahalleli katıldı.Nernek Mahallesinde ki mahalle iftarlarında ilahi ve tasavvuf musiki eşliğinde yapılan iftar programlarına ise yoğun katılım ve ilgi oldu. Vardar, yapılan iftarın ardından ise Nernekliler ile Teravih namazı kıldı.

2-160.jpg

İftarda vatandaşlarla bir araya gelen Fahri Vardar;  “Hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açtık diyen Vardar, Allahtuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin inşallah ifadelerini kullandı. Halkapınar Belediye Başkanı Vardar şu cümlelerle konuşmasını sonlandırdı. ‘’ Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

3--004.jpg

Vardar’ın ramazan sürecinde de her zaman olduğu gibi dar gelirli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızla olması, yine her fırsatta halk ile iç içe bulunması da vatandaşlarımızdan olumlu not alarak takdir gördü.

4-112.jpg5-064.jpg6-036.jpg7-030.jpg8-027.jpg9-023.jpg10-016.jpg11-013.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son çınarlarımızdan Babaanemiz Nimet Çakıcıyı kaybettik.Cenazesi yarın cuma namazına müteakip Ulu camiden alınarak meydanbaşı mezarlığında defin olacaktır

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.