1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. VARDAR "İVRİZ VE HALKAPINAR BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞECEK" DEDİ
VARDAR "İVRİZ VE HALKAPINAR BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞECEK" DEDİ

VARDAR "İVRİZ VE HALKAPINAR BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞECEK" DEDİ

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar yaptığı hizmetleri basınla paylaştı.

A+A-

VARDAR "İVRİZ VE HALKAPINAR BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞECEK" DEDİ

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar yaptığı hizmetleri basınla paylaştı.

Başkan Vardar, Düzenlediği yemeğin ardından basın ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yemeğe Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Ereğli eski Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan ve Halkapınar’da çalışan kamu ve kurum müdürleri ile yemekte buluşan Vardar, daha sonra Belediye Binası yanında yapılan çalışma hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar şunları ifade etti;

"Bölgemizde ki eksiklikleri birlik beraberlik içinde %80 tamamlamış olup tamamlamaya da devam ediyoruz. İlçemize Cami, Fırın ve Pazar yeri kazandırdık. Akabinde Belediyemize 750 m2 Otopark alanı kazandırıyoruz diyen Vardar, Büyükşehir Belediyemiz ile Saybaşı projemizi de hayata geçiriyoruz. İlçe olarak bir eksiğimiz düğün salonu bu projemizi de halkımıza kazandırmak için uğraşıyoruz. En kısa zamanda projemizi uygulayacağız." diyen Başkan Vardar sözlerini şöyle sürdürdü.

Seçim zamanında verdiğimiz hiç bir sözümüzü unutmadık...

Deli Mahmutlu mahallemize gölet sözü verdik, Karayolları ile birlikte Ereğli'den İvriz'e uzanan yol yaptıracağız dedik. Beraberinde Seydifakıllı Mahallemizin yollarını genişleteceğimizi, Sinan’dı ve Çakıllı mahallemizden tır ve saman kamyonlarının Geçebileceği projelerimize inandık ve bu projelerimizi hayata geçirip halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

İvriz'i de unutmadık diyen Vardar 6-7 milyon bir bütçe ile İvriz bambaşka bir İvriz olacak Baraj yolu için bölge müdürümüz ile irtibata geçtik ve oranın yapımı için sözünü aldığını belirtti. Belediye olarak gereken çalışmayı yapıyoruz. En kısa zamanda bu yolumuzu da halkımıza kazandıracağız." diyerek sözlerine son veren Vardar, Akabinde basın mensupları ile Saybaşı mevkiini gezerek programını tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.