1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar, Kurs Öğrencilerine Öğle Yemeği Verdi
Vardar, Kurs Öğrencilerine Öğle Yemeği Verdi

Vardar, Kurs Öğrencilerine Öğle Yemeği Verdi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çocuklara yönelik Kur’an öğretimi, Hz. Peygamberin hayatı, ahlak ve inanç esasları gibi derslerin verileceği iki aylık eğitim dönemini kapsayan yaz Kur’an kurslarında kurslara katılan kursiyerlere, Halkapınar Belediye

A+A-

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çocuklara yönelik Kur’an öğretimi, Hz. Peygamberin hayatı, ahlak ve inanç esasları gibi derslerin verileceği iki aylık eğitim dönemini kapsayan yaz Kur’an kurslarında kurslara katılan kursiyerlere, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, öğle yemeği ikram etti.

1-144.jpg

Okulların kapanmasıyla birlikte tatile giren çocuklar, Tatillerini camilerdeki kurslara katılarak değerlendiriyor, Yıl içerisinde okul araç gereçleri, üniforma, kitap, defter, tablet gibi eğitim yardımları gerçekleştiren Vardar, yaz tatilini de yine eğitimle ve kendini geliştirmeyle geçirmek isteyen öğrencilere yardım severliği ile bilinen Vardar, yardımlarına farklı şekilde yine devam ediyor. Yaz Kur’an Kurslarına verdiği destekle eğitim yardımlarına, Kursta öğrenim gören çocuklara öğle yemeği vererek desteklerini sürdürdü.

2-193.jpg

Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, yakacak, barınma, kültürden eğitime varana kadar pek çok alanda desteklerini esirgemeyen, Halkapınar’ın yardımsever çalışkan ve sevilen Başkanı Fahri Vardar, Belediyedestek yardımlarına devam etti.

3-174.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.