1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar’dan29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Vardar’dan29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Vardar’dan29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vardar, Tek bayrak, tek millet ve tek vatan düşüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırılan Cumhuriyetimizin, Türk milletinin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini bildirdi.

Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük atılım olduğunu ifade eden, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, şunları kaydetti:
Bugün, her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyetimiz, eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanında büyük bir düşüncenin ürünüdür. Bizler bu günlerin sorumluları olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek zorundayız. Bu yolda yürürken asla milli değerlerimizden ödün vermemek milli birlik ve beraberliğimizi yükseltmek ve bu değerleri yarınlara sağlam olarak teslim etmekle görevliyiz.’
    Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, söz konusu sorumluluğu yerine getirmek için tarihin çok iyi bilinmesi gerektiğini bildirerek, ‘Görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için, milli değerler ile bilim ve aklın üstünlüğünü benimsemek, tarihimizi de çok iyi bilmek zorundayız. Türkiye Cumhuriyetimizin bugünlere kolay gelmediğini, atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu topraklar uğruna yüz binlerce şehit verildiğini ve bir o kadar da gazimizin bulunduğunu unutmamakla mükellefiz. Bu vesileyle Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyoruz.

Tüm halkımızın ve halkapınarlıvatandaşlarımızın bayramını kutluyor, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. ‘Cumhuriyetimizin 95. yılı tüm milletimize kutlu olsun’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.